07 / 05 / 2024

Erbakan Çakmakçı

Erbakan Çakmakçı

Rikas Gıda Otomotiv Danışmanlık Organizasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erbakan Çakmakçı tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Sarıyer, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Malatya Çakmak Kışlası büyükşehire devredildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısının 2. birleşiminde, Çakmak Kışları'nın Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesine karar verildi.

Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri açıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisleri'nin açılışı gerçekleşti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Antalya Fevzi Çakmak Mahallesi’ne tapu müjdesi!

Kepez Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde okul, yol ve park alanında kalan gecekondularda oturan yaklaşık 500 vatandaşın, 30 yıllık tapu özlemini gideriyor.

Kayseri Fevziçakmak TOKİ 186 konut ihalesi bugün!

TOKİ Kayseri, Yahyalı Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

One Block Çakmak daire fiyatları!

Toplam 81 home ofis ve 5 dükkandan meydana gelen Çakmak One Block projesi Megasan ve Doa Yapı İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İşte One Block Çakmak daire fiyatları..

Pendik Fevzi Çakmak 4. Bölge 2. Etap İmar Uygulaması askıya çıktı!

Yıllardır imar sorunlarıyla gündeme gelen Fevzi Çakmak Mahallesi sınırları içindeki bölgenin kaderi kentsel dönüşüm modeliyle değişiyor.

Ümraniye Çakmak Mahallesi'ndeki yeşil alan cami mi oluyor?

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre Ümraniye, Çakmak Mahallesi’nde yer alan İkbal 1 Parkı’nın bir bölümü, cami alanı yapıldı.

Şahinbey'in Yaprak ve Çakmak Mahalleleri'nde dönüşüm karmaşası!

Şahinbey'e bağlı Yaprak ve Çakmak Mahalleleri sakinleri, kentsel dönüşüm karmaşasından son derece dertli durumda.

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakmakçı Gümülcine İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Barış Çakmakçı imzasıyla 250 bin TL sermaye ile bugün Ataşehir'de kuruldu.

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul!

Kocaeli Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'ne yeni okul yapılıyor. 4 kattan oluşacak Villam İlköğretim Okulu 4 Mart 2018'de teslim edilecek.

Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Sinpaş Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde sözleşmeler imzaladı.

Erbakan Çakmakçı Haberi

Erbakan Çakmakçı

Rikas Gıda Otomotiv Danışmanlık Organizasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erbakan Çakmakçı tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Sarıyer, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


Rikas Gıda Otomotiv Danışmanlık Organizasyon İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ithalat ve ihracatını yapmak.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek.Her türlü bebek mamalarını almak, satmak,imalat, ithalat ve ihracatını,yapmak.Her türlü alkollü ve az alkollü içki ve alkolsüz içecek, enerji içeceği,meyve suyu,...