06 / 07 / 2024

Erbeğ 4 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 4 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 4 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 45 bin 600 TL maaşla çalışacak eleman alacak! Tam 12 kadroda alım yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere 21 personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller, en az asgari ücretin iki katı ve en fazla 4 katı maaş alacak.

Tarım ürünleri üretici fiyatları yüzde 71,96 artış gösterdi

Tarım ürünleri üretici rakamları, bu senenin eylül ayında yıllık yüzde 71,96, aylık bazda da yüzde 4,34 artarak yükseldi. İşte ayrıntılar...

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Tarım Kredi Market'ten büyük indirim! Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda, Yoğurt 33 TL'ye, Pirzola 83 TL'ye, ayran 4 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

Çölleşme tehlikesi kapımızda! 32 yılda 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazisi kaybettik!

Küresel iklim krizi, kentleşme ve bilinçsiz kullanım nedeniyle tarım arazilerimiz hızla azalırken, çölleşme tehlikesi de giderek artıyor. Son 32 yıl içerisinde 4 milyon hektar, yani yaklaşık 7,5 İstanbul büyüklüğünde tarım arazimizi kaybettik.

ABD'de tarım dışı istihdam Nisan ayında beklentilerin üzerinde attı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD'de tarım dışı istihdam bu yılın Nisan ayında 253 bin ile beklentilerin üzerinde artış gösterirken, yine açıklanan rakamlara göre, işsizlik oranı yüzde 3,4 ile tarihi düşük değerlerine yakın seyretti.

Tarım Kredi yeni kataloğunu yayımladı! Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü! İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Market indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. Ayçiçek yağı, et, sucuk şeker dibi gördü. Pekii bu aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?  İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Çiftçilere peş peşe müjde! Tarım Bakanı resmen açıkladı! Bu parayı hemen alın!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 1 milyar 438 milyon 299 bin 580 TL’lik tarımsal destekleme ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarıldığını ifade etti. Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, toplamda 1,4 milyar liralık destek sağlandığını duyurdu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Tarım Kredi Markette dana sosis 32,75 TL, İzmir Tulumu 400 gram 59,90 TL! 13 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Peynir, süt, bebek bezi, et ürünleri dahil pek  çok ürün grubunu indirimli satışa sunan Tarım Kredi Koopetifleri marketlerinde Elit Sıvı Bulaşık Deterjanı 4 litresi 47,90 TL’ye, Uni Baby 400 gram Saç ve Vücut Şampuanı 17,90 TL’ye, Özlem Kangal sucuk 200 x2 paket 99 TL’ye tüketiciye sunuluyor.

Tarım Kredi Marketleri: Ucuz ürün sayısı artacak

Tarım Kredi Marketlerinde indirimli ürün sayısı artacak. 600 üründe 4 ay boyunca en ucuz olma sözü veren Tarım Kredi marketleri ucuz ürün sayısını artıracak.

Erbeğ 4 Tarım Yatırım nerede Haberi

Erbeğ 4 Tarım Yatırım nerede

Erbeğ 4 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Erbeğ 4 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.-Tarımla ilgili her türlü konuda teknoloji, danışmanlık hizmetleri yürütmek, tarımsal proje yapmak, proje ve yatırımları taahhüt ve kontrol etmek  b.Konusu ile ilgili faaliyetler için gerekli menkul, gayrimenkul, tesis, bağ, bahçe, arazi, sera, tarım teknolojileri kurmak, kullanmak, devir almak, devretmek, inşa etmek, almak ve satmak, kiralamak veya kiraya vermek, bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi tasarruflarda bulunmak. c. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve diğer ilgili kurumlardan gerekli izinlerin alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, güneşten elektrik enerjisi üretmek için tesisler...