29 / 04 / 2024

Erbilginler Yalısı satıldı mı

Erbilginler Yalısı satıldı mı

Katarlı işadamı, 2015’te satın aldığı Erbilginler Yalısını 500 milyon liraya satışa çıkardı. Yalı el değiştirdiğinde, tarihi rekora imza atılacak.

Erbilginler Yalısı 300 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye’nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, tam 100 milyon Euro’ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri’ye satıldı. Bu rekor satış emlak sektöründe dünya sıralamasında en pahalı ev satışı olarak kayıtlara geçti.

Türkiye'nin en pahalı evi Katarlı bir iş adamına satıldı!

Türkiye'nin en pahalı yalısı olarak bilinen Erbilginler Yalısı, 100 milyon Euro'ya Katarlı iş adamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'ye satıldı..

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Piyalepaşa İstanbul Premium’da konutların yarısından fazlası satıldı!

Polat İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul Premium’un lansmanından bugüne kadar geçen sürede konutların yarısından fazlası satıldı.

Konut satışları yüzde 7,7 azaldı! 2023 Mayıs'ta 113 bin 276 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen Mayıs ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Türkiye genelinde Mayıs ayında 113 bin 276 konut satıldı.

Tarladan sofraya pahalılık arttı! Mayıs'ta elma 4,2 kat, maydanoz 4 kat, limon 3,1 kat daha pahalıya satıldı! 

TZOB'un üretici-market fiyat karşılaştırmasına göre, Mayıs 2023'te elmanın 4,2 kat, maydanozun 4 kat, limonun 3,1 kat ve mercimeğin 2,8 kat daha pahalıya markette satıldığı belirlendi. 

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortak Girişimi ile inşa edilen Tema İstanbul 2'de ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satıldı...

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklentiler yıkıldı!

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nda tartışmalara neden olan eklentiler, tepkilerin ardından Bayraklı Belediyesi tarafından yıkıldı. 

Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

Kovid-19 salgını döneminde ertelenen talep ve yükselen faizle kredili konut satışlarının 78 şehirde yavaşladığı ifade edildi. Peki Mayıs 2021'de hangi ilde ne kadar kredili konut satıldı?

2021 Mayıs'ta 10 bin 560 ipotekli konut satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Mayıs ayı içerisinde 59 bin 166 adet konut satışı yapıldı. Bunun yanı sıra, bu ay içerisinde 10 bin 560  adet ipotekli konut satıldı. İpotekli konut satışlarında ilk sırada İstanbul yer aldı. 

Erbilginler Yalısı satıldı mı Haberi

Erbilginler Yalısı satıldı mı


İstanbul Boğazı'ndaki yalılar paha biçilemez manzarasının yanı sıra dudak uçuklatan fiyatları ile gündem yaratıyor. Dünyanın en değerli arazilerinin bulunduğu Boğaz sahillerindeki yalılar yüz milyon liraları bulan fiyatlarıyla en pahalı malikanelerle yarışıyor.


25 YALI SATILIK 

Boğaz'da şu an satılık 25 yalı mevcut. 14'ü Avrupa Yakası'nda, 11 tanesi Anadolu Yakası'nda yer alıyor. Satıştaki Boğaz'ın incileri arasında en pahalısı ise Yeniköy'deki Erbilginler Yalısı. Mart 2015'te Katarlı işadamı Abdulhadi Mana A SH Al-Hajri'nin satın aldığı yalı, el değiştiriyor. Edinilen bilgikere göre; Katarlı işadamı Erbilginler Yalısı için 120 milyon euro, yani tam 500 milyon lira istiyor. Şimdiye kadar Boğaz'daki satılık yalılar arasında telaffuz edilen en yüksek fiyata sahip olan yalının, taliplerinin de var...


64 ODASI VAR

1880'de inşa edilen Erbilginler Yalısı, 5 bin 800 metrekarelik arazide 1 yalı...