20 / 05 / 2024

Erbin Plastik kimin

Erbin Plastik kimin

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çelik tarafından kuruldu.

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çelik tarafından kuruldu.

Rotterdam'da plastik yollar yapılıyor!

Asfalt yollar gelecekte tarih olabilir. Hollandalı firma plastik yollar için çalışmalara başladı. Hollanda merkezli 'VolkerWessels' firmasının geliştirdiği yeni bir teknoloji sayesinde, plastikten üretilen otoyollar ilk kez Rotterdam kentinde kullanıma su

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CMN Plastik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Mahallesi, Süreyyapaşa Caddesi, Feyzullahbey Sitesi'nde kuruldu.

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. açıldı!

Vahdet Plastik Kimyevi Maddeler ve Grabül İmalatı İthalat İhracat San. ve Tic.Limited Şirketi İkitelli Şb. Furkan Aydın Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Başakşehir'de açıldı.

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyalılar Elektrik Elektronik Plastik İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Kahyaoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz' da Çekmeköy' de kuruldu.

EGA ile plastik hammaddesi ithalatının önündeki engeller kalkıyor!

Çevreci ürünlerin gümrük vergisiz ticaretine olanak sağlayacak “Çevresel Ürünler Anlaşması-EGA” kapsamına başta geri dönüşümlü olmak üzere birçok plastik ürünü alınacak.

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayım İnşaat Matbaacılık Plastik Sanayi Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Serkan Sayım tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Avcılar, Firüz Köyü Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Orion Yapı Ürünleri Otomotiv Plastik Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Muhammed Oğuzha Yıldız tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Bronz Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bronz Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zühtü Taşçı 15 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da kuruldu.

Acr Plastik Geri Dönüşüm Hammadde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acr Plastik Geri Dönüşüm Hammadde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihan Ayan tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Sesan Çevre Danışmanlık Metal Geri Dönüşüm Plastik Nakliye San. Tic. Ltd. Şti. İstanbul Şubesi, Osman Çelik Şube Müdürlüğü'nde 110 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Tuzla'da açıldı.

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

CM Plastik Sanayi Anonim Şirketi, Coşkun Saltıkalp Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Başakşehir kitelli Organize Sanayi Bölge Mahallesi'nde kuruldu.

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Plastik Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hülya Önay ve Elif Kulbilge ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Tuzla' da kuruldu.

Erbin Plastik kimin Haberi

Erbin Plastik kimin

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Çelik tarafından kuruldu.

Erbin Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

1- Hurda metal, kağıt, cam, plastik vs. mamullerin preslenmesi, eritilmesi, bu mamullerin toptan ve perakende alım satımı, ithalat ve ihracatı, 2- Plastikten mamul ürünlerin enjeksiyon yolu ile dökülmesi, bu ürünlerin ihracı, toptan ticareti, ve pazarlanması, 3- Her türlü hurda plastik atıklarının toplanarak granül hale dönüştürmek. 4- Konusu ile ilgili her türlü ünite ve tesisi, yurtiçinde ve yurtdışında kurmak, çalıştırmak, bu konuda her türlü makine ve cihazlar ile bunların yedek parçalarını almak, satmak, kiralamak, ithal ve ihraç etmek, 5-Hurdaların geri kazanım amacıyla parçalara ayrılması (otomobil, bilgisayar, televizyon vb. donanımlar) (gemiler ve yüzer yapılar ile...