06 / 05 / 2024

Ercan Havalimanı yeni terminal temel atma

Ercan Havalimanı yeni terminal temel atma

Kıbrıs Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havalimanı'nda yeni terminalin ilk etap temelinin perşembe günü atılacağını açıkladı..

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı! İstanbul'da bu 13 mahallede oturanlar aman dikkat!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili bir paylaşım yaparak 13 mahalleyi saydı. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

5.1 büyüklüğündeki depreme 'Öncü' demişti, Prof. Dr. Ercan'dan yeni açıklama geldi!

Mega kent İstanbul ve çevresinde yaşanan depremler ülke gündemindeki yerini de koruyor. Son olarak 5.1 büyüklüğünde gerçekleşen Mudanya depreminden sonra "Öncü deprem" uyarısında bulunan Prof. Dr. Ercan, bir açıklama yaptı.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan uyarı: 7.2 büyüklüğünde deprem olabilir: Deprem üretebilecek o illeri peş peşe sıraladı

İllerin üreteceği depremlere vurgu yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan‘dan yeni bir uyarı geldi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan büyüklüğü 5 ve 7'nin üzerine deprem üretebilecek 6 ili peş peşe sıraladı.

KKTC Ercan Havalimanı'nın yeni terminali yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lefkoşa'da yapım çalışmaları tamamlanan havalimanının açılışını 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı'nın yıl dönümünde yapacak.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Ercan Havalimanı yeni terminal temel atma Haberi

Ercan Havalimanı yeni terminal temel atma

Kıbrıs Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havalimanı'nda yeni terminalin ilk etap temelinin perşembe günü atılacağını açıkladı.Taçoy, ihaleyi alan Taşyapı İnşaat Şirketi tarafından yapılacak yeni terminalin ilk etabında, yol projesi ve derenin aktarımının bulunduğunu ifade ederek, temel atma törenine Türkiye Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılacağını bildirdi. 

Hasan Taçoy, Maliye Bakanlığı ile kamuda yetkili sendikalar arasında anlaşmazlığa neden olan konuların Bakanlar Kurulu'nda değerlendirileceğini de belirterek, Bakanlar Kurulu'nda alınacak kararın KTAMS'ın grevi ve olası diğer grev kararlarında etkili olacağına inanç belirtti. 

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, dün kabulü sırada gündemdeki bazı konuları değerlendirdi. 


EYLEM VE GREV KARARLARINI YORUMLADI 

Taçoy, Tel-Sen'in eylem ve KTAMS'ın grev kararını da yorumladı. 

"Telekomünikasyon Dairesi'nin satılması değil ekonomik değerinin yükseltilmesi, daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmesi yönünde" çalışmaların sürdüğünü...