18 / 05 / 2024

Ercan Tatı izmir

Ercan Tatı izmir

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı kimdir? Ercan Tatı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? Ercan Tatı bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ercan Tatı...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İzmir Seferihisar TOKİ eleştirisi: Deprem bölgesindeki vatandaşlar konut bekliyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, İzmir Seferihisar'da hayata geçirilen TOKİ konutlarının eleştirerek, deprem bölgesindeki vatandaşların konut beklediğini belirtti.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Ankara, İstanbul, İzmir açıklaması: Bu üç ilde yakın sürede deprem var mı?

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Ankara, İstanbul, İzmir illerindeki deprem beklentisini açıkladı. İşte Ercan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İzmir depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok uyarı: '6 şiddetinde deprem...'

Türkiye depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem bölge hakkını korkuttu. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem sonrası flaş bir açıklamada bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Ahmet Ercan: İzmir'de 5.7 ile 6 arasında beklenen artçı deprem henüz olmadı!

Deprem Uzmanı Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece İzmir'de yaşanan depremin 30 Ekim’de Sisam’ın 12 kilometre kuzeyinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Ahmet Ercan: İzmir'de yıkılan binaların ortak yanları çok!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, gerginliğin, kırığın Ege Denizi'nin bulunduğu tarafta toplandığını, büyük artçıların Türkiye kıyılarında değil de bu bölgede olacağını belirtti. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: İzmir'deki deprem 40 atom bombası gücünde!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Seferihisar açıklarında yaşanan depremden çıkan enerjinin yaklaşık 40 atom bombası gücünde olduğunu, deprem odağında 2 metre 36 santim yamulma meydana  geldiğini belirtti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 12 gün önce İzmir için uyarmıştı!

Prof. Övgün Ahmet Ercan, Sisam’ın kuzeyinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremi bildi. Prof. Ercan, 19 Ekim'de Ege Denizi’nde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalarda bulunmuş, bölgede büyük bir deprem beklediğini belirtmişti.

Övgün Ahmet Ercan: İzmir'in en az yüzde 73'ü yıkılacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir’de olası bir depremde hangi evlerin yıkılacağını, hangi bölgelerin risk teşkil ettiğini Yeni Asır'a açıkladı.

Ercan Tatı izmir Haberi

Ercan Tatı izmir

Ercan Tatı kimdir?

Ercan Tatı, 1962 Buca doğumlu. Buca Ticaret Lisesi mezunu olan Ercan Tatı üniversite öğrenimine 1991 yılında İşletme Fakültesi İşletme Bölümü'nde başladı. 


1994 yılında kendi isteğiyle okuldan ayrılan TATI, çıkan aftan yararlanarak öğrenim hayatına kaldığı yerden devam etmektedir.


25 yıl İzmir Merkezli gıda ürünleri üzerine imalat ve ihracat yapan TATI, Anonim Şirketlerinde ihracat müdürlüğü görevini üstlendi.


Siyasete 1980'li yıllarda CHP Gençlik Kollarında başlayan Ercan TATI, 1988 yılında Demokratik Sol Parti'de görev aldı. Daha sonra ana yuvası olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne kaydoldu. 


Cumhuriyet Halk Partisi Kurultay Delegesi olan Ercan TATI, iki dönem İl Genel Meclis Üyeliği görevini yürüttü. 


İl Genel Meclis üyeliği süresince; 3 yıllık encümenlik, 1 yıl Bütçe Plan Komisyonu Başkan Yardımcılığı, İzyarış Yönetim Kurulu üyeliği yapan TATI, İzmir İl Özel İdaresi'ne ait...