28 / 04 / 2024

Erciş Belediyesi kent yenileme

Erciş Belediyesi kent yenileme

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.

İBB Kent Lokantası menü fiyatları kaç TL?

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası’nı açtı. İşte detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Erciş Belediyesi arazi tahsis ihalesini iptal etti!

Van’ın Erciş Belediye Meclisi, kayyum döneminde sahil yolunda bulunan arazilerinin 25 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle özel bir firmaya tahsis eden ihaleyi iptal etti. Yapılan oylamada AKP'li üyeler de iptal kararına destek verdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Konyaaltı Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Konyaaltı Belediyesi, Pınarbaşı Mahallesi’nde park yapımında sona geldi.

Erciş'in sahil yolu projesine 1 milyon liralık destek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Erciş Belediyesi tarafından yürütülen ‘Sahil Yolu’ projesine 1 milyon liralık destek müjdesi verdi.

Erciş Belediyesi kent yenileme Haberi

Erciş Belediyesi kent yenileme

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Van’ın Erciş Belediye Başkanlığına görevlendirilen Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ilçede yol yapım, parke taşı döşeme ve otopark sorununu çözmek için çalışmalara başladı.


Erciş Belediyesi bünyesinde 11-30 Eylül 2016 tarihleri arasında ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin yapılan yazılı açıklamada, ilçe merkezimizde depremin izlerini koruyan ve çok kötü bir görüntüye sebebiyet veren kaymakamlık yanındaki Erciş Belediyesi eski prefabrik hizmet binasının yıktırılarak yerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile müşterek projeyle park yapımı için çalışma başlandığı belirtildi. Erciş’te yapılmış olan ve eski para ile 3 trilyon maliyetli ve yaklaşık 3 bin öğretmen ile diğer kamu personellerine hizmet veren ancak bir buçuk yıl geçmesine rağmen eski belediye yönetimince yapılmayan yeni öğretmenevi yolunun yapımının başlandığı bildirildi. Kangrene dönüşen...