29 / 04 / 2024

Erciyes Dağı davos

Erciyes Dağı davos

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek..

Kayseri'de Belsin ve Anayurt bölgelerinde raylı sistem çalışmaları yapılıyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'deki çalışmalara ilişkin açıklamalar yaptı. Özhaseki, "Belsin ve Anayurt bölgelerine raylı sistem hattı, Erciyes Dağı'nda termal su arama ile hava ikmal alanına yapılacak millet bahçesiyle ilgili çalışmalar da sürüyor" dedi.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Erciyes Kış Turizm Merkezi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te incelemelerde bulundu. Yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde gören Başkan Çelik, Tekir'de bulunan esnafları da ziyaret etti.

Erciyes, Davos gibi kongre merkezi olacak!

Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Cıngı, "Erciyes'i Davos gibi bir kongre merkezi haline getirmeyi istiyoruz" dedi. 350 milyon euroluk projenin, 170 milyon euroluk bölümü tamamlandı.

Elmadağ'da imar uygulamaları gözden geçirildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli ile Belediyemizde yapılan toplantıda; İlçemizin üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi. Şehrin...

Ankara Elmadağ'da imar ve revizyon planları görüşüldü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Kentsel dönüşüm ve imar projeleri incelenip gözden geçirildi.

Erciyes Dağı'na 350 milyon euroluk 21 otel yatırımı!

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Erciyes Dağı'na 28 yeni otel ve 3 bin kişilik kongre merkezi geliyor!

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek..

Erciyes Dağı'na 21 otel yapılacak!

Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Erciyes Dağı'nda haftasonu yoğunluğu!

Hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde aileleriyle kızak kaymanın, kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşadı.

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Şişli'de Ahmet Balkaya Müdürlüğü'nde kuruldu.

KASKİ inşaat işi ihalesinde teklifler verildi!

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce, ‘Erciyes Dağı içme suyu drenaj hattı inşaat işi’ ihalesinin, açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi..

Erciyes ve Kapadokya turizmde güçlerini birleştiriyor!

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgesi ile önemli kış turizmi merkezlerinden Erciyes Dağı'nın turizm potansiyelinin birleştirilmesi için "kültür kayağı" konsepti değerlendirme toplantısı yapıldı.

Erciyes Dağı davos Haberi

Erciyes Dağı davos

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek. Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, Erciyes'in kış turizmi için İsviçre’nin Davos’u olmaya aday olduğunu söyledi.


Erciyes Dağı kış turizm yatırımlarını üstlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi şirketi Kayseri Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, 2020 yılına kadar 28 otel ve 3 bin kişilik bir kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçireceklerini söyledi. “50 milyon yıllık bir tarihi olduğu bilinen Erciyes Dağı'mız kış turizmi için İsviçre'nin Davos'u olmaya aday” diyen Cıngı, tamamı büyükşehir belediye gelirlerinden olmak üzere toplam 350 milyon Euro tutarında öngörülen yatırımların şu ana kadar 170 milyon Euro kısmını gerçekleştirdiklerini kaydetti. Cıngı,...