13 / 05 / 2024

Erciyes fidan dikimi

Erciyes fidan dikimi

"Erciyes'in eteklerinde bozuk mera alanları vardı. Erciyes Dağı çevresinde Kayseri'de yaşayan 1 milyon 350 bin insan adına 1 milyon 350 bin fidan sloganıyla proje başlattık" dedi

15 Temmuz çınarları Zermeram'da büyüyecek!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı’nın Zermeram projesinde 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan 249 vatan evladının anısına çınar fidanı dikimi yapıldı.

Ediz İnşaat İshaliye'de bin adet fidan dikti!

Gaziantep inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Ediz İnşaat, örnek bir davranış sergileyerek islahiye ilçesinde bulunan ağaçlandırma alanına bin adet fidan dikimi gerçekleştirerek doğaya katkıda bulundu.

Arhavi Sahil Dolgu Alanı Projesi'nde çalışmalar devam ediyor!

Sahil dolgu alanında halı saha inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Fidan dikimi ve yeşillendirme çalışmaları ile bölgede estetik görünüm sağlanıyor.

Meram'da 2015 yılında 27 park yapıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 2015 yılında ilçenin geleceğinin planlanması, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel hizmetlerle birlikte park ve çocuk oyun alanı, fidan dikimi ve diğer yeşil alan çalışmalarında da önemli hizmetlere imza attı.

Kocaeli'de çevre ve sahil düzenlemeleri yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, kent genelinde çevre düzenlemeleri, parklara spor ve çocuk oyun grupları kurulması, mesire alanı yapılması ve fidan dikimi gibi birçok konuda hizmet üretti.

Erciyes, Davos gibi kongre merkezi olacak!

Kayseri Erciyes AŞ'nin Genel Müdürü Cıngı, "Erciyes'i Davos gibi bir kongre merkezi haline getirmeyi istiyoruz" dedi. 350 milyon euroluk projenin, 170 milyon euroluk bölümü tamamlandı.

Erciyes Dağı'na 350 milyon euroluk 21 otel yatırımı!

Türkiye'de Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yatırımı için sıraya girdi. Dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Erciyes Dağı'na 28 yeni otel ve 3 bin kişilik kongre merkezi geliyor!

Kayseri Erciyes A.Ş, 2020 yılına kadar 350 milyon Euro tutarında 28 otel ve 3 bin kişilik kongre merkezini Erciyes Dağı'nda faaliyete geçirecek..

Erciyes'e 350 milyon Euro'luk 28 yeni otel geliyor!

Erciyes’e 350 milyon Euro’luk 28 yeni otel yatırımı geliyor. Tesisler tamamlandığında Erciyes’in yatak kapasitesi 6 bin olacak. Mevcut ve yatırımları devam eden 7 otel bulunurken, 21 otel arsasının ise satışı tamamlandı.

Erciyes Dağı'na 21 otel yapılacak!

Erciyes Dağı için başlatılan 350 milyon euro tutarındaki yatırım kapsamında dev şirketler 21 otel yapacak, dağda yatak kapasitesi 6 bine çıkacak.

Hızlı tren gelirse Erciyes Kayak Merkezi canlanır!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. 'Birlikte Yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik: "Ankara-Kayseri hızlı treninin çabucak gelmesi lazım. Eğer hızlı tren gelirse .. Erciyes Kayak Merkezi daha bir canlanır.

Ali Fidan Düzce'deki 300 yataklı hastane inşaatını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan, Aziziye Mahallesinde yapımı devam eden Düzce 300 Yataklı Hastane İnşaatında incelemelerde bulundu. Fidan, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve İl Sağlık Müdürüne, çalışmaları takip etmelerini söyledi.

Ali Fidan Düzce'deki okul inşaatlarını inceledi!

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Erciyes fidan dikimi Haberi

Erciyes fidan dikimi


Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü, ilde yaşayan her vatandaş için Erciyes Dağı'na fidan dikecek, her bireyin Erciyes'te ağacı olacak.


Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağaçlandırma seferberliği kapsamında Erciyes Dağı ve eteklerine 1 milyon 350 bin fidan dikeceklerini söyledi.


İl genelinde yaşayan her vatandaşın Erciyes'te dikili ağacı olmasını istediklerini belirten Kara, böylece ormana karşı hassasiyeti artırmayı amaçladıklarını kaydetti.


Kayseri'de ortalama her yıl 60 bin dönüm alanda ağaçlandırma çalışması yapıldığını ve yaklaşık 5 milyon fidanın toprakla buluşturulduğunu dile getiren Kara, Erciyes'de de bu kapsamda fidan dikimine başladıklarını, önümüzdeki yıllarda Dağın tamamen yeşile bürüneceğini vurguladı.


2006 yılında 112 bin hektar olan Kayseri'deki orman varlığının kadastro çalışmaları ve yıllardır yapılan ağaçlandırma çalışmaları sonucunda 212 bin hektara çıkarıldığını kaydeden Kara, şöyle konuştu:


"Kayseri'nin yüzde 6...