02 / 05 / 2024

Erciyes Üniversitesi yaşam merkezi yaptırma ihalesi ne zaman

Erciyes Üniversitesi yaşam merkezi yaptırma ihalesi ne zaman

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4 bin 337 metrekare arsa üzerinde Yaşam Merkezi ve müştemilatı yaptırma işi 25 Mart 2015 Çarşamba günü ihale edilecek.

Malatya'da bulunan konteyner kentte "Hayat İyi Yaşam Merkezi" açıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, Hayat Holding ve Hacettepe Üniversitesi işbirliği ile, AFAD koordinasyonu ve Malatya Valiliği desteği kapsamında konteyner kentte kurduğu Hayat İyi Yaşam Merkezi açıldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Yaşam Merkezi açıldı!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlanarak hizmete açıldı.

ALKÜ Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Yaşam Merkezi ve Merkezi Yemekhane binasının inşaatı tamamlandı. Bina hizmete açıldı.

Uludağ Üniversitesi'nden akademik yaşam alanı irtifak hakkı ihalesi!

Bursa Uludağ Üniversitesi tarafından akademik yaşam alanı irtifak hakkı tesisi ihale ediliyor. İhale için teklifler en son 11 Haziran'da verilebilecek..

Uludağ Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi 2018'de açılacak!

Uludağ Üniversitesi'ni daha modern ve yaşanabilir bir alan haline getirecek olan Sosyal Yaşam Merkezi'nin protokolü imzalandı.

Bursa'ya sosyal yaşam merkezi ve kapalı otopark geliyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak merkez için Başbakanlık 21 Eylül'de ihale izni verdi.

Ankara'ya Gazişehir Yaşam Alanı kurulacak!

Gazi Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Derviş Yılmaz, ilk olarak öğrencilerin sorunlarının çözüleceğini, ayrıca seçilmesi halinde Ankara'ya 'Gazişehir' adıyla bir yeni bir yaşam alanı kazandıracaklarını söyledi.

Rezidanslar güvenli yaşam alanı ihtiyacını gideriyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden Doç. Dr. Tolga Akbulut rezidansların merkezden kopmak istemeyenlerin konfor ve güvenli yaşam alanı ihtiyacını giderdiğini belirtiyor.

Tekirdağ Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi merkez kampüste yer alan Sosyal Yaşam Merkezi Yemekhanesi dünden itibaren hizmet vermeye başladı.

SDÜ yurt alanı ve yaşam merkezi imar planı raporu askıda!

sparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Doğu Yerleşkesinde ‘‘Yurt Alanı ve Yaşam Merkezi’’ ile ‘‘Yol’’ yapılabilmesine yönelik hazırlanan 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Teklifi yeniden askıda...

Akademisyenler Beylikdüzü Yaşam Vadisi'ni inceledi!

tüm ilçelerden ziyaretçi çekecek olan Beylikdüzü Yaşam Vadisi, akademisyenlerin de incelemesi altında. Beylikdüzü Belediyesi, 1. Etap’ın peyzaj düzenlemelerini geliştirme adına Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Prof. Dr. Mustafa Var’ı ilçede ağırladı.

Erciyes Üniversitesi yaşam merkezi yaptıracak!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4 bin 337 metrekare arsa üzerinde Yaşam Merkezi ve müştemilatı yaptırma işi 25 Mart 2015 Çarşamba günü ihale edilecek.

OKÜ yaşam merkezi binasında yangın çıktı!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) inşaatı devam eden öğrenci yaşam merkezi binasında yangın çıktı. Dış cephe ve izolasyon malzemelerinin hızla tutuşması sonucu alevler kışa sürede 6 katlı binanın tamamına yayıldı.

Erciyes Üniversitesi yaşam merkezi yaptırma ihalesi ne zaman Haberi

Erciyes Üniversitesi yaşam merkezi yaptırma ihalesi ne zaman

YAŞAM MERKEZİ VE MÜŞTEMİLATI YAPIMINA İLİŞKİN İRTİFAK HAKKI TESİSİ İLANI


Erciyes Üniversitesi Rektörlüğünden:


Madde 1 - İhale konusu taşınmaz malın niteliği, yeri ve miktarı :

İli                                  :  Kayseri

İlçesi                             :  Melikgazi

Mahalle / Köyü             :  Köşk Dağı Mah.

Ada/Pafta/ Parsel No    :  106 Pafta, 1370 Ada, 15595,00 m2 yüzölçümüne sahip 35 nolu parselin 135,82 m2’si (135,82/15.595,00), 25.106,00 m2 yüzölçümüne sahip 36 nolu parselin 170,12 m2’si (170,12/25.106) ve 50.615,00 m2 yüzölçümüne sahip 105 nolu parselin 5.661,03 m2’si (5.661,03/50.615,00) kullanılmak üzere toplam 5.967,00 m2 alan.

Yüzölçümü          ...