05 / 05 / 2024

Erdal Aksoy ada satın aldı

Erdal Aksoy ada satın aldı

Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy, tatillerinde yüzdüğü Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın alarak bir gayrimenkul projesi başlattı.

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Bodrum Epique Island'ın inşaatı 2017'de bitecek!

Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy, tatillerinde yüzdüğü Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın alarak bir gayrimenkul projesi başlattı.

Aksoy Holding, Epique Island'ın tanıtımı için Bodrum'da ada kurdurdu!

St. Tropez'ye kafa tutacak kıvama doğru hızlı adımlarla ilerleyen Bodrum'da, ultra lüks projelere bir yenisinin daha eklendiğini öğrendim. Aksoy Holding; marina, otel ve villalardan oluşan 'Epique Island' adlı bir projeye başlamış.

Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Aksoy Petrol Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi, Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Erdal Aksoy, Saffet Batu Aksoy tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

İstanbul Conrad Otel 50 milyon dolara yenileniyor!

Erdal Aksoy tarafından 1992 yılında kurulan İstanbul Conrad Otel 50 milyon dolara yenileniyor...

Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Banu Aksoy Tarakçıoğlu, Erdal Aksoy ve Saffet Batu Aksoy ortaklığıyla kuruldu...

Mahal Sancaktepe ve Ada'da bahçe katları satışta! 140 bin 350 TL!

Denge Yapı’nın Sancaktepe’de inşa ettiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerindeki bahçe katı daireleri satışa sunuldu. 2+1 bahçe katı daireler Mahal Sancaktepe’de 140 bin 350 TL'den, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 166 bin 500 TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe ve Ada'da yüzde 5 peşinat! 31 Ocak'a kadar!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak isteyenler için kampanyasını Ocak ayı sonuna kadar uzattı...

Ada Sancaktepe'de 154 bin 500 TL'ye 2+1 daire!

Denge Yapı projesi olan Mahal Sancaktepe Ada projesinde yer alan konutlar 154 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Erdal Aksoy: Aile gayrimenkullerini tek fonda topluyoruz!

Aksoy ailesi, Conrad Oteli'nden, Boğaz'a kadar tüm gayrimenkulleri tek bir fonda topluyor. Erdal Aksoy, başta 50 milyon dolarlık bir fon büyüklüğü olacağını belirtti..

Sur Yapı Çekmeköy Ada Park Konutları'nda yüzde 1 peşinat!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Ada Park projesinde yer alan konutlara yüzde peşinatla sahip olunabiliyor...

Türkiye'nin ilk Arkeopark Ada Müzesi turizme açılacak!

Yaklaşık bin 500 yıllık tarihe sahip Meryem Ana Kilisesi'nin bulunduğu Zeytinliada'nın ''Arkeopark Ada Müzesi'' olarak turizme açılması için çalışmalar sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, çalışmalar için 650 bin liralık ödenek ayrıldığı bildirildi...

Terrace Lido Büyük Ada'da 370 bin dolardan başlayan fiyatlar!

Büyük Ada'da inşa edilen Terrace Lido projesinde fiyatlar 370 bin dolardan başlıyor.İçinde yaşamın başladığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor...

Erdal Aksoy ada satın aldı Haberi

Erdal Aksoy ada satın aldı

Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy, tatillerinde yüzdüğü Bodrum'daki Tilkicik Adası'nı satın alarak bir gayrimenkul projesi başlattı.


Aksoy Holding'in Bodrum Yalıkavak'taki Tilkicik Adası'nda bir gayrimenkul yatırımı yaptığı bildirildi.

Tanıtımı geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen projede Tilkicik Adası'nda 75 villadan oluşuyor. Adı Epique Island olan projenin ilk adımını ise Aksoy Holding'in patronu Erdal Aksoy'un attığı belirtildi.

Ekonomist'in haberine göre Erdal Aksoy; "Çocuklarım Banu ve Batu Aksoy'un artık fazla çalışmak yerine dinlenmemi tavsiye ettiği günlerde Bodrum'a gittiğimde bu adayı güzel bir eser yapmak gerektiğini düşündüm" dedi.


Erdal Aksoy, tatillerini geçirdiği Bodrum'daki Cennetköy'de uzun süreli yüzmelerinin ardından dinlenme fırsatı bulduğu Tilkicik Adası'nı 2013'te satın aldığını söyledi. Aksoy; "Proje bugüne kısmetmiş" dedi.


İNŞAAT 2017'DE BİTECEK

12.6 hektarlık yarımada üzerine kurulan projede; 75 villa, marina, butik otel, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu,...