03 / 05 / 2024

Erdal Demir kim

Erdal Demir kim

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir kimdir? Erdal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir'in biyografisi...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Solakoğlu Metal Demir Çelik Bakım Onarım İnşaat Nakliye Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Solak tarafından kuruldu.

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arme Havacılık Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal  Demir tarafından kuruldu. 

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Demir, Cahit Uğurlu ve Mhd- Asım Rabıh ortaklığından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nakheel Yatırım İnşaat Sanayi Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Mohammed Kahır Alshekh, Erdal Demir ve Mohammad Nazem Asreb ortaklığından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamiloğluerdal İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Market İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Erdal Demiröz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da kuruldu.

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hak Mühendislik İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdal Demir, Memet Atmaca tarafından 12 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Erdal Demir kimdir?

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir kimdir? Erdal Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir'in biyografisi...

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Cristiano Ronaldo ve Yıldırım Demirören, rezidans yapacak!

Erdal Cömert, Vatan Gazetesi'denki bugünkü köşesinde "Dev ortaklık" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cristiano Ronaldo artık bizden biri.. Niye mi Çünkü Portekizli, artık Yıldırım Demirörenin iş ortağı!

MMK-ATAKAşž Demir-çelik 500 dönümlük arazide inşaa edildi!

Demir-çelik sektöründe sıfırdan yapılan en büyük yatırımı MMK-ATAKAşž Demir-çelik Tesisi ve limanının açılışı 9 Mart çarşamba günü Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak  

Atakaş-MMK Demir çelik tesisleri açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İskenderun'da özel sektör tarafından sıfırdan kurulmuş en büyük yatırım olan 2 milyar dolarlık Atakaş-MMK Demir çelik tesislerinin açılışını yaptı

Vedat Demiröz, Emlak Konut'ta Divan Başkanlığı'na seçildi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), verilen önerge doğrultusunda; Divan Başkanlığına Vedat Demiröz'ün seçildiğini açıkladı

Erdal Demir kim Haberi

Erdal Demir kim

Erdal Demir kimdir?

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Erdal Demir özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"07.02.1975 Karabük doğumluyum. İlk, orta ve lise eğitimimi Karabük’te aldım. 1993 yılında iş hayatına madencilik sektöründe başladım. 


Bu süreç içerisinde Esnaf Odaları Başkan Yardımcılığı, Esnaf Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği, Esnaf Kefalet KOOP. Yön. Kur. Üyeliği ve birçok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yaptım. 


Şu anda madencilik, müteahhitlik ve turizm sektörlerinde iş hayatıma devam ediyorum. Evli ve 1 çocuk...