09 / 05 / 2024

Erdal Nuri Altınkaynak

Erdal Nuri Altınkaynak

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu.

30 gün aradan sonra dibi gören altın bu tarihte 2.200 TL olacak! Uzman isim net açıkladı! Roller değişiyor

Altın fiyatları 30 gün aradan sonra ne dip rakamları gördü. Uzman isim Erdal Karayazıcı altın için tarih verip 2.200 TL olacak dedi. Altın ne zaman yükselişe geçecek?

Gram altın 975 TL olacak! Tarihi net şekilde açıklandı! Elinde altını olanlar bu haberi bekliyor

Geçen hafta önemli bir düşüş yaşayan önem arz eden gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, bir takım açıklamalarda bulundu. Erdal, “Daha da düşecek” şeklinde konuşarak kullanarak açık bir şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Gram altın 975 lira olacak! Peki ne zaman! Altın düşecek yer yerinden oynayacak

Geçtiğimiz hafta önemli bir düşüş yaşayan gram altın için ekonomist Mustafa Berk Erdal, “Daha da düşecek” ifadelerini kullanarak net şekilde tarih verdi. İşte detaylar…

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Renkay İnşaat Orman Ürünleri Kimya Gıda Limited Şirketi Ümraniye’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Recep   Altınkaynak tarafından kuruldu.

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi açıldı!

Altıntaç Tekstil Depoculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şubesi Üsküdar'da 71 milyon 819 bin 620 TL sermaye bedeli ile Nuri Aydın ve Ebubekir Aydın ortaklığında açıldı.

Nuri Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı kimdir? Nuri Özelmacıklı hangi görevlerde bulundu?

Altın Emlak’ın kurucusu Nuri Özelmacıklı vefat etti!

Altın Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, 23 Kasım pazartesi geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altürk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Altürk tarafından kuruldu.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gabra Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Günay Altınkaynak, İlyas Zengin ve Osman  Altınkaynak ortaklığında kuruldu. 

Ulus ve Altındağ'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara Başkanı İlhan Erdal, Ulus ve Altındağ bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini açıkladı. 

Nuri Altın: Avcılar'da dönüşüme hız verilmeli!

DSP Avcılar İlçe Başkanı Nuri Altın ilçede belediye tarafından yapılan ciddi bir yatırım olmadığını söyledi. Kaçak yapılaşmaya da dikkat çeken Altın, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti.

Osman Nuri Bakırcı'ya silahlı saldırı!

İstanbul'da taahhüt ettiği daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında çok sayıda dava açılan Osmanlı İnşaat'ın sahibi Osman Nuri Bakırcı ofisinde silahlı saldırıya uğradı, Bakırcı, hastanede tedavi altına alındı...

Erdal Nuri Altınkaynak Haberi

Erdal Nuri Altınkaynak

Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Şahin, Erdal Nuri Altınkaynak, Yusuf Koç tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 


Kaş Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...