18 / 05 / 2024

Erdem Can kim

Erdem Can kim

Sigortayeri Genel Müdürü Erdem Can, mevzuat ve vergisel konularda değişikliğin yabancı şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarını artıracağını söyledi.

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi sigorta sektörüne katkı sağlayacak mı?

Sigortayeri Genel Müdürü Erdem Can, mevzuat ve vergisel konularda değişikliğin yabancı şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarını artıracağını söyledi.

Hasan Can'a Anadolu yakası belediye başkanlarından ziyaret!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ı ziyaret etti.

Sancaktepe Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii hizmete açıldı!

Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in talimatıyla yaptırılan Şehit İbrahim İşcan Parkı ve Ensar Camii törenle Sancaktepe halkının hizmetine sunuldu.

Ortaklar Gurup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ortaklar Gurup İnşaat Limited Şirketi, Asım Çorlu, Erdem Can tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da Ümraniye, Site Mahallesi, 3135 Sokak No:19A'da kuruldu.

Turva Emlak İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turva Emlak İnşaat Elektrik Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Erdem Can tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak 'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu

Can Elgiz kim?

Giz plazaların inşaatını yapan Giz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar ve koleksiyoner Can Elgiz kimdir? Can Elgiz, Giz İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Can Aynagöz kim?

1982 yılından itibaren Mesa Mesken’de görev alan Mesa Mesken Genel Müdürü Can Aynagöz kimdir? Can Aynagöz ne zamandan beri Mesa Mesken’de hizmet veriyor? Mesa Mesken'in hayata geçirdiği projeler nelerdir?

Can Reşit Özçiçek kim?

Propa İnşaat’ın genel müdürü Can Reşit Özçiçek kimdir?Can Reşit Özçiçek inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Can Reşit Özçiçek Propa İnşaat ile bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Sibel Can Cote d’Azur’daki evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Klasik Fransız mimarisinin 1950’lerde yapılmış güzel bir örneği olan bu apartman dairesini, ikinci kez birlikte çalıştığı iç mimar Necibe ve Birol Darcan çiftiyle yapmaya karar vermiş Sibel Can...

Bora Can Yıldız kimdir?

EİD İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Bora Can Yıldız kimdir? Bora Can Yıldız inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Bora Can Yıldız bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Erdem Can kim Haberi

Erdem Can kim

Sigortayeri Genel Müdürlüğü’ne yeni atanan, sektörün ve Aktif Bank’ın deneyimli isimlerinden Erdem Can, İstanbul’un 2023 yılında dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri olacağı görüşünde. Sigortayeri Genel Müdürü Can, vergi avantajı nedeniyle birçok uluslararası sigorta ve reasürans şirketinin merkezini Dubai veya benzer kentlere taşıdığı veya burada ofis açtığı eleştirisinde de bulunuyor. Sigorta sektörünün İstanbul Finans Merkezi ile liderliğe ulaşacağına inanan Can, bunun için de mevzuat ve vergisel bazı konularda daha fazla esneklik getirilmesini istiyor. 


Erdem Can, sigorta sektörünün geleceğinden İFM’ye; Sigortayeri’nin yeni hedeflerinden, mobil uygulamalara soruları yanıtladı:


İstanbul Finans Merkezi, sigorta sektörüne katkı sağlar mı? Yabancı şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarını artırmasına aracı olur mu? 


Türkiye'nin 2023 hedefleri kapsamında İstanbul dünyanın en önemli 10 finans merkezinden biri olacak. Yabancı yatırımcılar doğal olarak İstanbul Finans...