07 / 05 / 2024

Erdem Gülsemen

Erdem Gülsemen

Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Dap Royal Center'da kuruldu.

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hese Nalbur Yapı Malzemeleri İnşaat Gıda Turizm Otomotiv Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sezai Erdem tarafından kuruldu.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Makraş Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sarı ve Melih Erdem Sarı ortaklığında kuruldu.

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Erdem Tavas yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? Kariyerine ilk nerede başladı?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Erdem Tavas, hangi okuldan mezun oldu? Doğuş Grubu’na ne zaman katıldı? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Erdem Tavas ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Otomotiv sektörü İstanbul depremine hazır mı? Depremde kaç otomobil hasar görecek?

Yaşadığımız büyük afet sonrasında İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Aşin otomobil Genel Müdürü Okan Erdem dikkatleri beklenen depreme çekerken otomobil sahiplerini ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersel Global İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Güneri ve Selçuk Yılan ortaklığında kuruldu.

Erdem Gülsemen Haberi

Erdem Gülsemen
Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Erdem Gülsemen, Erkan Uygun tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da kuruldu. 


Deniztaşı Yapı Turizm İnşaat ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket her türlü resmi ve özel inşaat, taahhüt işleri ile müteahhitlik hizmetleri yapmak, başkalarına yaptırmak. İnşaatların anahtar teslimi, yapımı, alımı, satımı, tamiratı, bakımı ve dekorasyonu yapmak. Müteahhitlik hizmetleri yol, köprü, baraj, okul, hastane, kanalizasyon, turistik tesisler, petrol ile petrol ürünleri ve tabii gazlar boru hatları, hava yolları, kara yolları, istasyonlar, otoyolları, limanlar, garajlar ve otoparklar, iş hanı, iş merkezi, spor tesisleri, fabrika ve atölye binaları, köprüler.Tüneller,anıtlar,ibadet yerleri, prefabrik bina ve diğer bilimum inşaatları yapmak,yaptırmak her türlü doğalgaz tesisatlarını, ptt hatları,peyzaj,ağaçlandırma ve çevre düzenleme işleri...