12 / 05 / 2024

Erdem Yılmaztürk

Erdem Yılmaztürk

Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erinç Özada Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu.

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faalpark Emlak Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Faik Paralı, Ali Tanju Yılmaztürk, Ahmet Hakan Paralı, Ahmet Hakan Yılmaztürk ve Ramazan Ahmet Paralı ortaklığında kuruldu.

Erdem Tavas yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi görevlerde yer aldı? Kariyerine ilk nerede başladı?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Erdem Tavas, hangi okuldan mezun oldu? Doğuş Grubu’na ne zaman katıldı? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Erdem Tavas ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Redi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yücetürk tarafından kuruldu.

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymzturk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz Yılmaztürk, Canser Yılmaztürk, Orhan Taner Yılmaztürk, Tanser Yılmaztürk ortaklığında kuruldu.

Alize Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Alize Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Yılmaztekin tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Yıkım Hafriyat İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erdem tarafından kuruldu.

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glorıa Invest Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Yücetürk ve Mustafa Çağlar Aras tarafından kuruldu.

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihra Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıanco Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 0bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz ve Meftun Yücetürk ortaklığında kuruldu.

Güngören'e Millet Bahçesi müjdesi!

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisinde inşa edileceğini açıkladığı millet bahçelerinden biri de Güngören'de yapılacak.

Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi açıldı!

Kültürel alanda önemli projeler hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Erdem Yılmaztürk Haberi

Erdem Yılmaztürk
Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Erdem Yılmaztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Erinç Özada Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Elist Yapı İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her nevi konut, toplu konut inşaatı yapar, yaptırır, satar, kiraya verir,iş hanları, yol, köprü, baraj, kanal, tünel, fabrika binaları, hava alanları, otel, motel, kamping, her türlü turistik tesis, alışveriş merkezi, spor tesisleri, spor sahaları ve her türlü inşaat işlerini yapar. Her türlü gayrimenkul alım satım ve ticaretini yapar. 2-Gerek kendi arsa ve arazileri gerekse özel ve tüzel kişilere veya hazineye ait arsa ve araziler üzerinde veya her türlü kentsel dönüşüme girmiş projelere ait arsa ve araziler üzerinde her türlü konut, toplu konut, turistik tesis, tatil...