13 / 05 / 2024

Erdemli ab çevre yatırımı

Erdemli ab çevre yatırımı

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

TOKİ Mersin Erdemli 1. Bölge projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 1. Bölge projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Mersin Erdemli 2. Bölge başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin Erdemli 2. Bölge projesi için başvurular başladı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

AB 650 milyon euro’luk 27 su projesi başlattı!

Avrupa Birliği Bakanlığı, 22 Mart Dünya Su Günü’nde, AB’ye uyum sürecinin Çevre ve İklim Değişikliği Faslı kapsamında toplam 650 milyon euro bütçeli 27 projeye başlandığını açıkladı.

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Erdemli'de 400 kişilik yurt yaptıracak!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 14 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Birliği ECRAN 2015 İklim toplantısı yapıldı!

“2015 İklim Anlaşmasına Yönelik Ulusal Katkı Niyetleri” konulu, AB Çevre ve İklim Değişikliği Bölgesel Katılım Ağı (ECRAN) Toplantısına Katılım Sağlandı. Toplantıya 9 ülkeden ve AB Komisyonundan üst düzey katılım sağlandı.

Bakanlık AB fonları hakkında açıklama yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, medyada çıkan çevre alanında AB fonlarının kayıt altına alınmadan harcandığı algısına neden olabilecek haber üzerine basın açıklamasında bulundu.

Çevre direktiflerinin AB'ye uyması için 70 milyar avroya ihtiyaç var!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kadıoğlu: "Türkiye'deki bütün çevre direktiflerini, AB direktifleri ile uyumlaştırmak için 70 milyar avro yatırıma ihtiyaç var, bunun 35 milyar avrosu su ile alakalı" dedi.

Erdemli'de 13 milyon Euro'luk çevre yatırımının ikinci aşamasına geçildi!

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor...

Erdemli'de çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro'luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, proje hakkında açıklamalar yaptı.

Erdemli su temin sistemi rehabilitasyonu ve deniz deşarjı projesi tanıtıldı!

Erdemli'de AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, projenin tamamlanmasıyla artık insanların Erdemli sahillerinden rahatça denize girebileceklerini söyledi.

Erdemli su temin sistemi rehabilitasyon projesi başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile başlatılan “ Erdemli Su Temin Sisteminin Rehabilitasyonu ve Deniz Deşarjı Yapım İşi ” başlangıç toplantısı düzenlenecek.

Erdemli ab çevre yatırımı Haberi

Erdemli ab çevre yatırımı

Mersin’in Erdemli ilçesinde denizdeki kirliliği en aza indirecek AB destekli 13 milyon Euro’luk çevre yatırımının ikinci ayağı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, projenin tamamlanmasıyla artık insanların Erdemli sahillerinden rahatça denize girebileceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye’de yürütülmekte olan Avrupa Birliği (AB) Mali Yardım Programı (IPA) kapsamında ihalesi yapılan “Erdemli Su Temini Sistemi Rehabilitasyonu ve Derin Deniz Deşarjı Yapım İşi”nin başlangıç toplantısı, Macit Özcan spor Kompleksi tesislerinde yapıldı. Sözleşmesi 30 Aralık 2014 tarihinde imzalanan 6 milyon 613 bin Euro bedelli projenin başlangıç toplantısına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımları Daire Başkanı Ferruh Parmaksız, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, AB Türkiye Delegasyonu Temsilcisi Elif Ceyda Torcu, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürü Turgut Aybak ile...