28 / 04 / 2024

Erdoğan Bektaştan liselere ziyaret

Erdoğan Bektaştan liselere ziyaret

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Erdoğan Bektaş'a hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Erdoğan'dan flaş borsa açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TL'ye güvenin yönündeki çağrılara vatandaştan olumlu yanıt geldiğini bunun en güzel göstergesinin de Borsa İstanbul'da elde edilen olumlu sonuçlar olduğunu söyledi.

Özgür Demirtaş'tan Tayyip Erdoğan'a akaryakıt yanıtı geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sözlerine cevap verdi.

Erdoğan'dan dikkat çeken dolar ve enflasyon yorumu! Tarih vererek rakamı açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası'nın önceki gün açıkladığı yılsonu enflasyon beklentisi rakamlarını değerlendirdi. Erdoğan, yüksek enflasyonun Mayıs'tan itibaren düşmesini beklediklerini ifade etti. Erdoğan döviz kuruyla ilgili de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yüzde 1'e düşüyor!

Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıdadaki yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e düşürüldüğünü belirtti.

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

Erdoğan Toprak'tan Kanal İstanbul çağrısı: Vazgeçin!

6.9’luk depremin ardından Seferihisar’da yaşanan mini tsunaminin sebep felakete dikkat çeken CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “İktidar 16 milyon İstanbullunun kaygısına saygı duymalı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul Süveyş gibi haklar doğurur!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Montrö’de bize tanınan hak yok. Süveyş Kanalı’nda nasıl kendilerine ait hakları varsa bu yatırımı yaptığımızda bu tür bir hukukumuz doğacak” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ekrem İmamoğlu’na Kanal İstanbul cevabı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın '100 bin sosyal konut' projesinin tanıtım toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Sen otur işine bak" dedi.

Trump'tan  Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifi!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 100 milyar dolarlık ticaret anlaşması teklifinde bulunacak.

Erdoğan Bektaştan liselere ziyaret Haberi

Erdoğan Bektaştan liselere ziyaret

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Nihai Akçura Otelcilik ve Turizm Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bektaş'a, hayırsever İşadamı İsmail Akçura da eşlik etti.



Bektaş ve Akçura'yı; Muzaffer Şaşmaz, okul idarecileri ve öğretmenler karşıladı. Okulun çeşitli bölümlerini dolaşan Bektaş, lisenin Manisa'ya yakışan bir eğitim kurumu olduğunu söyledi. Anemon Otelleri Onursal Başkanı İsmail Akçura ise okulu yaptırarak şehre kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Akçura, okulun çok başarılı öğrenciler yetiştirdiğini de sözlerine ekledi. 



Posta...