06 / 05 / 2024

erdoğan ihalede fiyat kırma

erdoğan ihalede fiyat kırma

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Kamu İhale Kanununda yapılacak yeni düzenlemede, son günlerde tartışma konusu olan "ihalelerdeki aşırı fiyat kırımlarını" engellemek için, bunu yapanlardan ilave teminat istenmesinin söz konusu olduğun

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konut ve kira fiyatlarına ilişkin şoke edecek açıklama! Resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'ndan sonra millete seslendi. Erdoğan, emlak sektöründe fahiş fiyat artışlarına yol açan kişilere ağır yaptırımlar uygulanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emlak ve kira piyasası hakkında açıklama: Dengeye kavuşacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Emlak ve kira piyasasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan dengeye kavuşacak diye belirtti. Erdoğan, "Fahiş fiyat balonu söndükçe milletimiz daha çok rahatlayacaktır" dedi.

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş kira ve konut fiyatı açıklaması: Gerekirse ceza uygulamasına gideceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konutlardaki fahiş artışlarla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Erdoğan, ceza uygulamasını işaret etti...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

TOGG'un fiyatı hakkında Erdoğan'dan flaş açıklama!

Türkiye'yi yerli ve milli otomobil TOGG'un heyecanı sarmışken, milli arabamızın fiyatı da merak konusuydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOGG'un fiyatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan tek tek açıkladı! TOGG fiyatı ne zaman belli olacak? Ön satışı ne zaman olacak?

Yerli otomobil TOGG'un ilk modeli bugün üretim bandından indi. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG için bankalara uygun kredi çağrısında bulunurken, TOGG’un ön satış tarihini de açıkladı. İşte detaylar…

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan bazı önemli kararları açıkladı. O kararların içinde çiftçinin beklediği haberler de yer alıyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ucuz fiyat açıklaması: ‘Birilerini terbiye ediyoruz’

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna'da gerçekleştirilen Lviv zirvesi sonrası dönüş yolunda medya mensuplarının sorularını yanıtladığı basın toplantısında ekonomi gündemine ilişkin öne çıkan başlıkları değerlendirdi. Cumhurbaşkanı'nın açıklamalarında öne çıkan ifadel

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı

Erdoğan, "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına, alan destekli olarak rakam açıklıyorum. Sizler de inşallah kabul edeceksiniz. Ortalaması 54 TL olarak açıkladık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fındık alım fiyatı açıklaması Fındığın kilosu kaç lira?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada fındık alım fiyatını da açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada kabuklu fındığın ortalamasının 54 lira olarak belirlendiğini duyurdu. 

erdoğan ihalede fiyat kırma Haberi

erdoğan ihalede fiyat kırma


Bayraktar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "inşaat ihalelerinde kırımların yüksek olmasını" eleştiren söylemini değerlendirdi.


Başbakanın açıklamalarını olumlu bulduğunu belirten Bayraktar, ihalelerde aşırı kırım yapıp, işi yapamayacak ya da bitiremeyecek olanlara iş verilmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.


"Mevcut ihale kanununun, ihaleyi istediğine verme inisiyatifini ortadan kaldırılmasına yönelik iyi yanları bulunmasına rağmen, Türkiye'nin bedenine tam uymadığını" ifade den Bayraktar, "Kanunda güzel taraflar var. İhaleyi istediğine verme inisiyatifini vermemesi en güzel tarafı. Yani komisyonlar istediği kimseye ihaleyi veremez, en çok kırana verecek" dedi.


Müteahhitlik mesleğinin de belli bir disipline kavuşması için yasal çerçeveye oturtulmasını isteyen Bayraktar, şöyle devam etti: "Aşırı kırımları, önüne gelenin müteahhitliğe soyunmasını engellemek lazım. Müteahhitlik mesleğini kategorize...