29 / 04 / 2024

erdoğan Köln cami açılışı

erdoğan Köln cami açılışı

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili çok önemli gelişme! Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı eti vatandaşlara ucuz yedirme konusunda kararlı olduklarını belirterek, fiyatların düşmesi için ülkenin dört bir yanında kesimlik hayvan için çalışma yapılacağını dile getirdi.

Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe'de yer alan Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi inşaatını inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! İşçi başına 1500 TL destek verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kırmızı renkle gösterilen illerde kafeler, lokantalar ve restoranların ramazan ayı boyunca paket servisiyle sınırlandırılacağını duyurdu. Erdoğan, işletmelere her işçi başı 1500 TL'lik destek yapılacağı müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi! Kısa Çalışma Ödeneği uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Erdoğan, Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) için verilen kararın değişmediğini ve bu ay biteceğini bildirdi.

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Erdoğan Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Erdoğan tarafından kuruldu.

Kısıtlamalar ne zaman kaldırılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin yaptığı açıklamada "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camisi'nde inceleme!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Ayasofya Camisi'ne geldi. Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açılış için sürdürülen çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti'ne ‘Erdoğan Külliyesi’ yapılacak!

Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti, başkent Komrat’a Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını taşıyan bir mesleki eğitim külliyesi yapıyor...

erdoğan Köln cami açılışı Haberi

erdoğan Köln cami açılışı

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği (DİTİB), Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını duyurdu. 2017 yılında hizmete açılan caminin resmi açılışının 29 Eylül tarihinde yapılacağı belirtildi.

Sputniknews'te yer alan habere göre, DİTİB 'temel veriler ve ayrıntılı planlama üzerinde henüz çalışılıyor' derken, açılış törenine Hrıstiyan Demokrat Birlik (CDU) partili Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti Başbakanı Armin Laschet'in de katılacağını duyurdu.

Alman mimar Paul Böhm tarafından tasarlanan ve modern bir mimariye sahip olan Köln Merkez Camii'nde yaklaşık bin 100 kişi ibadet edebiliyor. Yaklaşık bir yıl önce bir Cuma namazıyla birlikte hizmet vermeye başlayan caminin resmi açılışı bugüne kadar yapılmamıştı. 2009 yılında temeli atılan caminin yapımı çeşitli nedenlerle sekteye uğramıştı.