16 / 05 / 2024

Erdoğan. Orta Vadeli Program

Erdoğan. Orta Vadeli Program

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TL'ye güvenin yönündeki çağrılara vatandaştan olumlu yanıt geldiğini bunun en güzel göstergesinin de Borsa İstanbul'da elde edilen olumlu sonuçlar olduğunu söyledi.

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Geçtiğimiz süreçte hayata geçirilen orta gelir ve sosyal konut projeleri sıfır konutlara yönelikti. İkinci el ev alacaklara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İkinci el konut kampanyası geliyor! 

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Erdoğan açıkladı uzmanlar uyardı: O fiyata ev bulmak artık hayal olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut finansmanı açıklaması sektörde duran dinamikleri yeniden harekete geçirdi. Fiyatı 2 milyona kadar olan konutlar için 10 yıl vadeli 0,99 faizle kredi verileceğinin açıklanması "zam" düğmesinin aktif hale gelmesine neden olabilir.

Kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir, sahaya da iniyor!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için kısa ve orta vadeli ev kiralamaları yapan Missafir kurucusu ve CEO'su Mehmet Yüksel ile Missafir’in kuruluş aşamasını ve iş modelini masaya yatırdı.

Yılmaz Erdoğan’a 4 milyonluk tadilat faturası!

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan çifti 2006'da başlayan evliliklerini geçen aralık ayında tek celsede anlaşmalı olarak bitirmişti. Oyuncunun tadilat masraflarının 4 milyon TL'ye ulaştığı ve ve faturayı da Yılmaz Erdoğan'ın ortağı olduğu şirketin ödediği ortaya çıktı.

Başbakan Erdoğan Anadolu Harikalar Diyarı toplu açılış törenini gerçekleştirdi!

Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde Kayseri'yi Orta Anadolu'nun taçlandırılmış bir ili olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Merkezi yönetim olarak belediyemizle omuz omuza vereceğiz ve Kayseri'yi daha da büyüteceğiz" dedi.

TOKİ'yi dava eden TULİP : Bunun tek sorumlusu Erdoğan Bayraktar!

Uluslararası alanda TOKİ'yi dava eden TULİP ortağı Mertoğlu,"İş yapmak isterken mahkeme mahkeme dolaşıyoruz. Bunun tek sorumlusu da Erdoğan Bayraktar" dedi...

Erdoğan Bayraktar:Çevreye duyarlılık ceza ile değil ödülle olur!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Kocaeli'nin ciddi deprem riski taşıyan bir il olduğuna işaret ederek, kentte 3 bin 756 tane orta ve ağır hasarlı binanın bulunduğunu, bunların yenilenmesi gerektiğini vurguladı

Nurettin Özgenç: Erdoğan Bayraktar'a fazla yükleniliyor!

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktarın üzerine çok fazla gidildiği kanısında olduğunu belirtti

TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar vekil olursa!..

Hürriyet gazetesi yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde 'CHP listelerinden sonra AKP listelerini de değerlendirelim' diyerek ' AKP listesinin arka yüzü' başlıklı yazısında TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın adaylığını ve KİPTAŞ'ı değerlendirdi

Erdoğan. Orta Vadeli Program Haberi

Erdoğan. Orta Vadeli Program

Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, piyasalara ilişkin olarak Türk Lirası'na güvenilmesi ve sahip çıkılması yönündeki çağrılarının vatandaştan karşılık gördüğünü belirterek, "Borsamızın sürekli rekorlar kırması da güvenin göstergesidir." dedi.

 Enflasyonun Türkiye'nin ekonomik anlamda en ciddi sorunu olmaya devam ettiğini kaydeden Erdoğan, enflasyonun yılbaşından sonra hızlı bir şekilde inmeye başlayacağını söyledi. Erdoğan, "Önce 40'lı, ardından 30'lu, yılsonuna doğru 20'li rakamlardaki enflasyonla ülkemizi bu tehdidin gölgesinden çıkarmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Erdoğan enflasyonun yüksekliğini olumsuz etkilediği ve refah kaybı yaşayan dar gelirli vatandaşlara yönelik destekleyici çalışmaların devam edeceğine de işaret ederek, bu alanda asgari ücretin yükseltilmesi, emekli ve memur maaşlarının güncellenmesi, sosyal yardım programlarının yeni bir anlayışla genişletilmesine kadar birçok tedbirin hayata geçirileceğini ifade etti.

Erdoğan açıklanan Orta Vadeli Ekonomik programın 2023-2025...