05 / 05 / 2024

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat iletişim

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat iletişim

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Kutlu Sokak'ta kuruldu.

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar Emiri'nin annesinin gelip buradan yer alması vesaire. Bunu söyleyen insanlara sormak lazım, 'Devletten hangi desteği alarak böyle bir yeri almış?' Katar Emiri'nin annesinin ülkemizden gayrimenkul satın almasına mani yasal olarak herhangi bir şey söz konusu mu?" dedi...

Ferdi Erdoğan: Konut stokunun sebebi biz değiliz!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, "Konut stoku kentsel dönüşümün çıktısı değil, kupon arazilerin gayrimenkul değerlenmesinin çıktısı. Evet onların da yapılması gerekiyor ama bunu yaparken arz talebi kontrol etmeleri gerekiyor" dedi...

Erdoğan Bayraktar sitemizi ziyaret etti!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi wwww.emlakkulisi.com'u ziyaret etti. Erdoğan Bayraktar, Tebernüş Kireçci ile Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasasının geleceğini konuştu...

Fatih Erdoğan: Durma moduna geçemeyiz!

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, gayrimenkul sektöründe zor bir süreçten geçildiğini, piyasada sıkışıklık olduğunu söyledi. Erdoğan, ""Şirketler planları neyse yoluna devam etmeli. Durma moduna geçemeyiz" dedi...

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Suriye’de şehir kurmak istiyoruz!

Türk müteahhitler mülteci sorunu için elini taşın altına koymaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Suriye’de şehir kurmak istiyoruz’ açıklamasına TOKİ ve Türk gayrimenkul sektöründen tam destek geldi.

Erdoğan Yıldırım: Faizler düşerse 2015'te gayrimenkul parlar!

ATO Yönetim Kurulu üyesi Erdoğan Yıldırım "İnşaat sektörü 250 sektörü birbirine bağlayan bir sektör. Eğer faizler düşerse gayrimenkul parlar, bu da tüm sektörlerde büyümeyi sağlar" dedi projeler üretmeye çalışıyoruz.

Recep Tayyip Erdoğan'dan gayrimenkul borsası kurma önerisi!

İSEDAK toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerinin altın ve gayrimenkul borsası kurması gerektiğini dile getirdi. Tayyip Erdoğan, İSEDAK 'a ilk kez başkanlık yaptı.

Recep Tayyip Erdoğan: Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım!

İslam ülkelerine öneride bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gayrimenkul kıymetler ve altın borsası kuralım" dedi. Erdoğan, Tercihli Ticaret Sistemi'nin bir an önce yürürlüğe girmesi gerektiğini söyledi..

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, Kutlu Sokak'ta kuruldu.

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat iletişim

Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Shadı Alkadrı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu. 


Erdoğan Sham Gayrimenkul İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE 3- A-Hertürlü inşaat onarım, taahhüt işleri, konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme,...