07 / 05 / 2024

Erdoğan Tok Samsun yatırımları

Erdoğan Tok Samsun yatırımları

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi. Tok, Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde TOKİ sosyal konut projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Faizleri de indirdik mi? İndirdik. Daha da inecek" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariye sahip projeler üretelim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dikey mimari ile şehirlerimize ihanet etmiş oluruz. Yatay mimari ile medeniyetimizi inşa etmiş ve gerçekten şehirleşmenin ne olduğunu dünyaya gösterme imkanını buluruz. Bu adımları TOKİ'yle Emlak Konut'la ortak, gerekirse ortaklaşa adımlar atın'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Arnavutluk'ta 500 konut inşa edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arnavutluk'ta deprem oldu. Arnavutluk'a, inşallah Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, TOKİ olarak en uygun yerde ekiplerimiz çalışmalarını yapacak ve 500 konutu Türk kardeşleri olarak inşa etmiş olacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ küçük sanayi sitelerini inşa ediyor!

Türkiye Esnaf Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Küçük sanayi sitelerinin inşasında TOKİ'yi etkin olarak kullanıyoruz'' dedi.

Samsun kentsel dönüşümde örnek belediye oldu!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir  ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarını sorunlarını dinleyip, proje ve yatırımları anlattı. 

Samsun İlkadım'da geleceğe damga vuracak eserler inşa ediliyor!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Ulugazi Mahallesi TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu. Başkan Tok "Yaklaşık 4,5 yılda İlkadım’ın gelecek yüzyılına damga vuracak eserlere imza attık." dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ettik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ vasıtasıyla 840 bin konut inşa ederek özel sektöre örnek teşkil eden bir şehircilik hamlesi başlattıklarını söyledi. 

Erdoğan Tok: Kentsel dönüşümün önünü açtık!

Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallelerine yapılan ziyarette mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Erdoğan Tok, bölge halkının lehine ve yararına emsal kararlarla kentsel dönüşümün önünü açtıklarını söyledi. 

Erdoğan Tok Samsun yatırımları Haberi

Erdoğan Tok Samsun yatırımları

SAMSUN'un İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye meclis üyeleriyle hizmet turu gerçekleştirdi.


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Nisan ayı meclis toplantısı öncesi meclis üyeleri ile birlikte hizmet turu gerçekleştirdi. Ihlamur Cafe Restaurant'ta başlayan hizmet turunda Derebahçe Sosyal Tesisleri inşaatı, yeni hizmet binası alanı, Gençlik Merkezi inşaatı, Cami ve Külliye inşaatı ve İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu'nda incelemelerde bulunuldu. Meclis üyeleri ile birlikte hayata geçen ve geçecek olan projeleri yerinde inceleyerek fikir alışverişi yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün belediye meclis üyelerimizle birlikte detaylı olarak bir hizmet turu gerçekleştirdik. Bu gezimizin nedeni ise birlikte imza attığımız projelerimizin çalışmalarımızın son hallerini detaylarını hep birlikte görmek. Çünkü tüm meclis üyelerimiz ile her zaman bir araya gelmemiz mümkün olmuyor. Nisan ayı Meclis...