05 / 05 / 2024

ereğli e-imar

ereğli e-imar

E-imar uygulamasının büyük ilgi gördüğünü söyleyen Ereğli Belediye Başkanı Özgüven, "Vatandaşlarımız ’eregli.bel.tr’ sitemize giriş yaparak sitemizde bulunan E-İmar uygulaması ile iki şekilde bu belgelere ulaşabiliyor" dedi.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm alanında yıkımlar başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm alanlarındaki metruk binaların yıkım çalışmalarına başladı. 

Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında son durumu öğrenmek adına bilgiler aldı.

Ereğli'de 34.4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Konya İl, Ereğli İlçe Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan süt ürünleri imalathanesi icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün muhammen bedeli 34 milyon 405 bin 674 TL olarak belirlendi. 

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

ereğli e-imar Haberi

ereğli e-imar

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi sosyal ve fiziksel belediyeciliğin yanı sıra teknolojiyi aktif kullanma açısından da Ereğlililere önemli hizmetler sunuyor. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven çağdaş belediyecilik kapsamında halka daha iyi ve hızlı hizmet sunmanın amacını güttüklerini söyledi. Başkan Özgüven, “Sosyal ve fiziki belediyecilik kapsamında çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra çağa ayak uydurarak vatandaşlarımızla belediyemiz arasında köprü oluşturuyoruz. Vatandaşlarımız Alo Belediye hattımızla ve Whatsapp İletişim hattımızla belediyemize 7/24 ulaşarak istek, talep ve önerilerini sunabiliyor. Ayrıca etkin internet sitemizle belediyemizden haberdar olmanın yanında belediyemize gelmeden internetin olduğu her yerde telefon, bilgisayar, tablet gibi teknolojik aletleri kullanarak imar durumu sorgulama ve çıktısını alma işlemini gerçekleştiriyorlar. Ancak bunu sadece bilgilendirme amaçlı kullanabiliyorlar, resmi yerde kullanabilmek için bu belgeleri İmar ve...