10 / 05 / 2024

ereğli katlı otoparkı nerede ereğli emekli parkı nerede

ereğli katlı otoparkı nerede ereğli emekli parkı nerede

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarına köklü çözüm üretmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını söyledi.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Ereğli'de 16 katlı binanın inşaatı durduruldu!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, İmam Hatip Lisesi Cami arkasında yapımı süren 16 katlı binanın inşaatı, bölgenin mimari yapısını bozduğu sebebiyle belediye tarafından durduruldu.

Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde 5 milyon altı yüz yetmiş bin TL'ye kapalı otopark yapılacak. Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da gerçekleşecek.

Sanko, Lafarge Ereğli Çimento’yu satın aldı!

SANKO Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu’nun, Türkiye’deki yatırımlarından ‘’ Lafarge Ereğli Çimento ’’ şirketini satın aldı.

Sanko Holding, Lafarge Ereğli Çimento şirketini satın aldı!

Sanko Holding, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge Grubu’nun, Türkiye’deki yatırımlarından "Lafarge Ereğli Çimento" şirketini satın aldı.

Ataşehir İçerenköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İBB tarafından İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 797 ada 3 parselin zemin altı katlı otopark alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Ereğli imarı ivme kazandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri Ereğli'nin mevcut yürürlükte olan imar planları hakkında incelemelerde bulundular. Ereğli'de uygulanan imar planında karşılaşılan sorunlar ve bu sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ereğli'de üst ölçekli imar planları yapılacak!

Özkan Özgüven, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak üst ölçekli planlarla Ereğli Belediyesinin uygulayacağı imar planının koordineli bir şekilde yapılarak şehrin geleceğine önemli bir ivme kazandırılacağını ve bu gezi ile ilk adımın da atılmış olduğ

Konya Ereğli'de imar sorunu çözülüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri Ereğli'nin mevcut yürürlükte olan imar planları hakkında incelemelerde bulundular. Özkan Özgüven, Adem Erdal ile görüşerek imar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Ataşehir Küçükbakkalköy katlı otopark için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2005 ada, 1 parselin "Zeminaltı Katlı Otopark Alanı" na alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Arnavutköy Meydan ve katlı otopark için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy Merkez Mahallesi Meydan ve Zeminaltı Katlı Otopark Alanı için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

Bağcılar Göztepe açık pazar ve katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bağcılar Göztepe Mahallesi açık pazar ve yeraltı katlı otopark alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıktı.

ereğli katlı otoparkı nerede ereğli emekli parkı nerede Haberi

ereğli katlı otoparkı nerede ereğli emekli parkı nerede

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli’nin hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarına köklü çözüm üretmek adına Konya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği halinde çalıştıklarını ve Ereğli’nin adeta bir şantiye alanı görünümüne döndüğünü söyledi.


“EREĞLİ BÖYLE ASFALT GÖRMEDİ”

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Sanayi Yolu olarak ifade edilen bölgedeki alt ve üst yapı çalışmalarını basın mensupları ile birlikte gezerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Özgüven, “Bakın bu yolun gecikmesinin üç ayrı nedeni var. Aslında buna gecikme bile denemez ama 500 Evlere kadar uzanan kanalizasyon ve su borularının değişimi ile başlanan çalışmalar, elektrik direklerinin geriye çekilerek yolun genişletilmesi ve son olarak üç kademeli yol yapım çalışmasının başlatılmasıdır. Bu güne kadar hiçbir dönemde bu kalitede Ereğli’mize yol yapılmamıştı. Tıpkı otobanlarda kullanılan...