04 / 05 / 2024

Ereğli pazar yeri nerede

Ereğli pazar yeri nerede

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Ereğli'ye modern pazar yeri kuruluyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediyesi merkez Pazar yerindeki 2. etap rehabilitasyon çalışmaları tüm hızıyla başladı. Kdz. Ereğli Belediyesi, merkez pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamındaki 2.etap çalışmalarına devam ediyor.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri!

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda olarak belirlendi. Projede 200 adet daire emekliye özel satışta.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekiliş yeri!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekiliş yeri...

Zonguldak Ereğli'de kaldırım çalışmaları başladı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Müftü Mahallesi Un Pazarı Sokak’ta kaldırım genişletme çalışmaları başladı. Kaldırım genişletme çalışmasıyla cadde üzerine yapılan araç parklarının önlenmesinin hedeflendiği öğrenildi.

Konya Ereğli'de restorasyon çalışmaları başlıyor!

Ereğli ve Halkapınar’da yatırımları başlatarak vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede restorasyon projelerinin hazırlandığını söyledi.

Ereğli’ye 70 milyon TL’lik yatırım!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

Ereğli'de yanan restoran alanı yeniden projelendiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Menemenliler sosyal tesis ve pazar yeri istiyor!

Menemen'in yıllardır devam eden sorunlarına geçtiğimiz 1 yılda da çare bulunamadı. İlçe halkı 4 dönemdir başkanlık görevini yürüten Tahir Şahin'den ilçenin sosyal tesis, pazar yeri ve çöp sorununa çözüm üretmesini bekliyor

Ereğli pazar yeri nerede Haberi

Ereğli pazar yeri nerede

Geçtiğimiz yıl kullanım ömrünü tamamlayan tuvaletlerin yerine, 50,4 metrekarelik alanda 2 si engelli, 12 ayrı tuvalet ve yeterli derecede pisuarı bünyesinde barındıran erkek tuvaleti, 36 metrekare alan üzerinde ise biri engelli 7 adet lavabosu bulunan bayan tuvaleti, bay-bayan mescit, bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının yapımı ile başlayan rehabilitasyon çalışmaları kapsamında, pazaryerinden Bağlık mahallesine çıkış istikametinde bulunan Şehit Rıdvan Sokak üzerindeki dükkanların çıkmaları geri çekilmiş, yaya yolu ve trafik düzenleme çalışması başlatılmıştı.


Kdz. Ereğli’de merkez Pazaryerinin yerinde rehabilitasyonu kapsamında çatı ve zemin değişiminin startı da bugün verildi. Öncelikle sebze-meyve satış ve köylü pazarının çatı sökümleri ile başlayan çalışmalar kapsamında çatıların yenileneceği ve pazaryeri zemininin değişeceğini söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal: “Pazaryerimizi yenileyerek pazaryeri kültürünü yaşatma çabasındayız” dedi.

Uysal; “Pazaryerimize...