05 / 05 / 2024

Ereğli sosyal alan projesi

Ereğli sosyal alan projesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Konya Ereğli'de 35.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kutören Mahallesi'nde yer alan 17 gayrimenkulü 35 milyon 400 bin 58 TL'ye satıyor...

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Ereğli'de 13.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ereğli İcra Dairesi, Konya ili, Ereğli ilçesi, Kargacı Mahallesi, 1790 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 568 bin 359 TL'ye satıyor...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Ereğli sosyal alan projesi Haberi

Ereğli sosyal alan projesi

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve teknik elemanlar ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Kazım Karabekir Caddesinde yürütülen yol çalışması ve park çalışmalarını yerinde gören Başkan Özgüven, Ereğli’yi uzun vadede hizmet verecek yatırımlar ile buluşturduklarını kaydetti. Ereğli Belediye Meclisinin verdiği yetkiyle Yunuslu Mahallesinde bulunan ve halk arasında Hacı Gamberler’in arsası olarak bilinen 9 bin m2’lik arsasının mülkiyetini satın aldıklarını kaydeden Başkan Özgüven, Ereğli Belediyesinin arsa satın alıp değerlendiren bir Belediye konumuna geldiğini belirtti. Özgüven yaptığı açıklamada, “Ereğli’nin en değerli yerleri arasında olan bu arsaları almak kolay değildi. Meclisimizin verdiği yetkiyle hiçbir borçlanma, takas olmadan kendi öz kaynaklarımızla bu arsayı Belediyemize kazandırdık. Bir kısmını park alanı bir kısmını yatırım olarak değerlendireceğimiz bu...