28 / 07 / 2024

Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santralleri

Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santralleri

CHP’li üye Cihat Öztürk, Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santrallerine ruhsat yerine geçici izin belgesi verildiğini öğrendiklerini belirterek, konuyla ilgili İl Genel Meclisi’nden bilgi istedi.

Akiş GYO, yılın ilk 9 ayında 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti!

Akiş GYO tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, şirket 30 Eylül tarihinde sona eren dönemde 1.4 milyar TL hasılat ve 1 milyar TL kira geliri elde etti. İşte ayrıntılar ve projelerdeki son durum...

Astor Enerji 1 Temmuz 2023’ten itibaren BIST 30 Endeksi’nde yer alacak

Borsa İstanbul Yıldız Pazarda işlem gören Astor Enerji hisseleri 1 Temmuz 2023 tarihinden itibaren BIST 30 Endeksinde yer alacak. Şirketin 2023 yılı başında gerçekleştirdiği halka arzdan bu yana yüzde 30’ün üzerinde piyasa değerinin arttığı belirtildi.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu! Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın!

Çalışana 1.000 lira enerji yardımında detaylar resmen belli oldu... Nakit verilecek bu paraları sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta! Şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyeli! 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yüzde 100 elektrikli ve yüzde 100 göz alıcı Peugeot e-2008 yılın son fırsatıyla satışta. Peugeot e-2008 duvar tipi şarj cihazı ve 1 yıllık enerji hediyesiyle alıcılara sunuluyor. Peki Peugeot e-2008 Aralık fiyatları kaç lira? İşte 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Suudi prenslere 'Enerji Krizi' piyangosu vurdu! Tam 1.3 trilyon dolar!

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik başlattığı savaş dünya enerji fiyatlarını zirveye taşırken, Körfez ülkeleri krizi fırsata çevirdi! Önümüzdeki süreçte 1.3 trilyon dolarlık ek gelir elde edecekler.

İngiltere’de kiralar cep yakıyor! İşte yıllık zam oranı!

İngiltere’de enerji şirketlerinin 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına uygulayabileceği üst limit yüzde 54 oranında arttı, ülkede son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal konut kiralarına ise yıllık yüzde 4,1 oranında zam yapıldı.

Özak GYO 2021'de 1.5 milyar TL'lik hasılat elde etti!

Özak GYO tarafından yayınlanan finansal rapora göre, şirket 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren dönemde 1 milyar 472 milyon 672 bin 713 TL hasılat elde etti.

Adapazarı - Tepeören Enerji İletim Hattı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Tuzla ilçesi, 380 kV Adapazarı - Tepeören Kuzey ( Yenileme ) Enerji İletim Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

10 yılda yaklaşık 1 milyon 300 bin binaya Enerji Kimlik Belgesi verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan verilere göre, binalarda Enerji Kimlik Belgesi uygulamasının başladığı 2011 yılından itibaren yaklaşık olarak 1,3 milyon binaya enerji kimlik belgesi verildi.

Enerji tüketiminin 3'te 1'i kamu, ticari ve konut yapılarında kullanılıyor!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada enerji tüketiminin yaklaşık olarak 3'te 1'lik kısmının kamu, ticari ve konut yapılarında kullanıldığını belirtti.

1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu başladı!

Karabük Üniversitesi (KBÜ) ile Özbekistan'dan Taşkent Sulama ve Ziraat Mühendisliği Enstitüsü ve Polonya'dan Krakow Teknoloji Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen 1. Uluslararası Enerji, İnşaat ve Ziraat Mühendisliği Sempozyumu online şekildebaşladı.

Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santralleri Haberi

Eren Enerji ZETES-1 ve ZETES-2 Termik Santralleri

Zonguldak İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı 4’üncü birleşimi, dün Vacit Durdubaş başkanlığında gerçekleştirilerek, 2 önerge, 7 gündem maddesi görüşüldü. Meclis, bir önceki birleşimin tutanak özetinin okunup onaylanmasıyla başladı.


MECLİS GÜNDEMİNDE 7 MADDE GÖRÜŞÜLDÜ

Gündemin 3’üncü maddesinde, “Çaycuma İlçesi Şeyhoğlu Köyü’nde yer alan taşınmaz için ‘Tavuk Çiftliği’ amaçlı hazırlanan İmar planına 1’inci sınıf gayrisıhhi müessese kapsamında tesis yapılacağından söz konusu parsellere ait ilave imar planının görüşülmesi” yer aldı. Bu gündem maddesi, komisyonlara gönderilemeden oybirliğiyle kabul edildi. 4’üncü maddede; Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği ile ilgili; İmar ve Bayındırlık, Çevre ve Sağlık ile Tarım Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları rapor oybirliği ile kabul edildi. 5’inci maddede İller Bankası’ndan 5 milyon 500 bin TL borçlanmasına yönelik Plan ve Bütçe ile Tarım Komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları rapor oybirliği ile...