02 / 05 / 2024

Eren Talunun iş merkezi satıldı

Eren Talunun iş merkezi satıldı

Mimar Eren Talu'nun Levent'teki Kanyon Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki iş merkezi satılığa çıkarılmıştı. iş merkezindeki normal katların her biri için 700 bin TL değer biçilmişti. Eren Talu'nun binasının yeni sahibi Astay Gayrimenkul oldu...

TBMM'de kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre TBMM Genel Kurulunda kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerine bu hafta da devam edilecek.

500 bin gence istihdam müjdesi! Hem geleceğin meslekleri öğretilecek hem de maaş verilecek!

Tam 500 bin gece iş kapısı açan işbaşı eğitimi de içeren aktif iş gücü programları tekrar hız kazandı. İşverenin nitelikli istihdam problemini çözüme kavuşturacak işbaşı eğitim programları, yılda yaklaşık 500 bin gence kapı açıyor. Programa katılım sağlayanlar, meslek öğrenirken günde 482 lira harçl

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren cihazlar listesini güncelledi: Hangi modeller artık yazılım desteği almayacak?

Xiaomi, güncelleme desteği sona eren modellerin listesini güncelledi. Artık hangi modellerin yazılım desteği almayacağı belli oldu.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya çıkarılmasını içeren kanun teklifi TBMM'ye sunuldu!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye çıkarılması, ayrıca geçici işçilere kadro verilmesini de içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte son dakika detayları...

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

KPSS 2022/3 tercih sonuçları açıklandı mı? Ulaştırma Bakanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2022/3 tercih sonuçları için geri sayım başladı. 2 Mart 2022 Çarşamba günü itibarıyla sona eren tercih işlemlerinin ardından KPSS 2022/3 tercih sonuçlarının açıklanması için gözler ÖSYM’de olacak.

Asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmamasını da içeren kanun teklifi kabul edildi!

Asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmamasını içeren teklif Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. 

Asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmamasını da içeren kanun teklifi komisyonda!

Asgari ücretten gelir ve damga vergisi alınmamasını içeren teklife yönelik Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeler başladı.

AK Parti sundu! İşte ekonomik düzenlemeler içeren torba yasa teklifi!

AK Parti, ekonomik düzenlemeleri içeren torba yasa tasarısını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na sundu.

Online emlak vergisi öderken nelere dikkat edilmeli?

Emlak vergisi için ilk taksit ödemeleri devam ediyor. 31 Mayıs'ta sona eren ödemeler için vatandaşlar bankalara gitmeden online vergi ödemenin yollarını araştırıyor. 

Ekonomiye ilişkin yeni düzenlemeler içeren teklif komisyonda kabul edildi!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.

Eren Talunun iş merkezi satıldı Haberi

Eren Talunun iş merkezi satıldı


Mimar Eren Talu'nun başına gelenleri hatırlarsınız... Türkiye'de birçok başarılı mimari projeye imza atan Talu, 2008 yılında Seyrantepe'deki bugün Türk Telekom Arena olarak bilinen stadın yapımına talip olmuştu. 


Stadın yapımının yüzde 24'ünü bitiren ama daha sonra kredi bulamadığı için sıkıntıya giren Talu'nun mal varlığına borçları nedeniyle haciz konulmuştu. Talu'nun kendisinin yaptığı ve bir katını da kullandığı Levent'teki Kanyon Alışveriş Merkezi'nin karşısındaki iş merkezi de hacizden satılığa çıkarılmıştı. İki bodrum, zemin, asma kat ve beş normal kattan oluşan iş merkezindeki normal katların her biri için 700 bin TL değer biçilmişti. İlk olarak 2009 yılının eylül ayında icradan satışa çıkan binayı, Astay Gayrimenkul'ün aldığını öğrendik. Four Seasons Otelleri'nin Türkiye'deki sahibi olan Astay Gayrimenkul'un Yönetim Kurulu Başkanlığını Mesut Toprak yürütüyor. 


Astay Gayrimenkul'un Zeytinburnu'ndaki OnaltıDokuz projesi...