08 / 05 / 2024

ergani barajının temeli ne zaman atılacak

ergani barajının temeli ne zaman atılacak

Temeli atılacak Ergani ve Çermik Kale barajları ile bir yılda iki ürün almanın mümkün olacağını vurgulayan Eker, şunları kaydetti:

Yiğitler Barajı'nın temeli bugün atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kemalpaşalılara sözünü verdikleri Yiğitler Barajı'nın temelini bugün atıyor.

Kırık Barajı'nın temeli atıldı!

Kastamonu'da inşa edilecek olan Kırık Barajı’nın temeli bugün Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Tokat Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor!

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan ve temeli 20 sene önce atılan Alpu Barajı'nın yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Antalya Kıbrıs Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kıbrıs Barajı'nın da bulunduğu Devlet Su İşleri Tesisleri Toplu Temel Atma, bazı tesislerin açılışı ve Orman Genel Müdürlüğü sertifika dağıtım törenine katıldı.

İhsaniye Barajı’nın temeli Cuma günü atılıyor!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

Alanya Yeniköy Barajı'nın temeli atıldı!

Antalya’nın Alanya ilçesi Yeniköy Mahallesi’nde inşasına başlanacak olan Yeniköy barajının temel atma töreni Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya-Yeniköy Barajı'ın temeli ne zaman atılacak?

Alanya-Yeniköy Barajı ve Alanya Alara çayı 1. kısım taşkın koruma işlerinin temeli AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Onursal Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından atılacak.

Van Erciş kasaplar çarşısının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından yaptırılacak kasaplar çarşısının temeli törenle atıldı. Düzenlenen törenle temeli atılan çarşı, modern ve bir taraftan entegre tesis niteliği taşıyacak.

Erciş'te 25 bin metrekarelik hayvan pazarının temeli atıldı!

Van’ın Erciş Belediyesi tarafından 25 bin 400 metrekarelik alanda inşa edilecek hayvan pazarının temeli törenle atıldı. Hayvan pazarının teslim tarihi ise Kurban Bayramı olarak belirlendi.

Gaziantep Güzelyurt Mahallesi ilk etabının temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk projenin Güzelyurt Mahallesindeki ilk etabın temeli atıldı. Fatma Şahin konuşmasında "Bu daha işin başı. Arkadan daha büyük projeler gelecek.” dedi.

Gaziantep Güzelyurt toplu konutlarının temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan 50 bin konutluk yeni yaşam alanı projesinin ilk etabının temeli Güzelyurt bölgesinde atıldı.

Erzurum Fuar Alanı'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, töreninde yaptığı konuşmada, temel attıkları alanda 3 tane projeyi hayata geçireceklerine dikkat çekti .

Bilişim Vadisi’nin ilk etabının temeli atıldı!

Gebze Muallimköy’de Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle atıldı. Toplam 5 etap olarak planlanan ve 3 milyon metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Bilişim Vadisi’nin ilk etabının temeli atıldı.

ergani barajının temeli ne zaman atılacak Haberi

ergani barajının temeli ne zaman atılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, hiçbir partinin gücünün, Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, kan dökülmesinin önüne geçilmesi, gözyaşının dinmesi konusunda AK Parti'ye yetişemeyeceğini belirterek, "Çözüm Süreci kalıcı bir barışa dönüşecekse bunun taşıyıcı siyasi gücü sadece AK Parti'dir" dedi.


Bakan Eker, Ergani ve Çermik Kale barajlarının açılış töreninde, Türkiye'de Çözüm Süreci'nin AK Parti Hükümeti ile başlatıldığını söyledi.


"Hiçbir partinin gücü, Çözüm Süreci'nin kalıcı barışa dönüşmesi, kan dökülmesinin önüne geçilmesi, gözyaşının dinmesi konusunda AK Parti'ye ne yetişebilir ne de bu partilerin böyle bir güçleri ve tasavvurları var" diyen Eker, "Çözüm Süreci kalıcı bir barışa dönüşecekse bunun taşıyıcı siyasi gücü sadece AK Parti'dir" değerlendirmesinde bulundu. 


Türkiye'de bir Kürt sorunu varsa bu sorunun yaratıcısının, Meclis'teki iki partinin zihniyeti olduğunu, bu zihniyetin, sorunu bu noktalara...