01 / 05 / 2024

Ergene modern belediye binası

Ergene modern belediye binası

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

TOKİ'den Samsun'a modern sanayi sitesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir TOKİ tarafından Samsun'a Türkiye'nin en modern sanayi sitesinin yapılacağını söyledi.

Kayseri Erciyes'e modern misafirhane inşaatı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) karşısında bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin bulunduğu alana modern misafirhane inşa edileceğini söyledi.

Ergene Belediyesi'ne ait arsanın değeri altında satıldığı iddiası!

Tekirdağ'ın Ergene Belediyesi bağımsız belediye meclis üyesi Doğan Akar, belediye mülkü bir arsanın değeri altında satıldığını iddia etti...

Tekirdağ Ergene'de satılık ve kiralık 32 adet gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından Ergene'de yer alan 32 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi gerçekleştirilecek.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

Ergene'ye modern belediye binası müjdesi!

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Afyonkarahisar SS Modern Küçük Sanayi Sitesi esnafa çare olacak!

Afyonkarahisar’da yapımı devam eden SS Modern Küçük Sanayi Sitesi esnafa çare olacak. Site Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Dilek, projenin belediye tarafından onaylandığını söylüyor...

Mersin'de özel proje alanları ile modern bir kent inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 2014 yılında çalışmalarını başlattığı ve 06.02.2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Meclisince oy birliği ile kabul edilen 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planı’yla Mersin'de modern bir kent inşa edilecek.

Ergene modern belediye binası Haberi

Ergene modern belediye binası

Tekirdağ Ergene'de vatandaşların ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde cevap vermek için yeni himzet binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni Ergene Belediyesi binası 32 bin 895 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselecek.

Merhaba Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Yeşiltepe Mahallesi'nde yapılacak olan yeni hizmet binasının görselleri görücüye çıktı. Yeşiltepe Mahallesi Ergene Belediyesi Hizmet Binası Projesi 3 bin 753 metrekare taban oturumuna sahip olacak. Zemin kat, üzeri 4 kat ve 2 adet bodrum kat ile toplamda 7 kat ve 32 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Ergene Belediyesi'nin yeni hizmet binası ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Yeni hizmet binası birinci bodrum katı 8 bin 504 metrekare alan olup içerisinde, Fen işleri, Hukuk, Kültür ve Sosyal İşler, Muhtarlık, Sağlık...