13 / 05 / 2024

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu nerede

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu nerede

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı. Recep Altepe, sağlıklı, sporcu, disiplinli ve idealist gençler yetiştirme hedefi doğrultusunda bu dönem 116’ncı tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahas İnşaat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Arslan tarafından kuruldu.

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Demirtaş tarafından açıldı.

Vys Kimya İnşaat Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vys Kimya İnşaat Oto Yedek Parça Ticaret Limited Bayrampaşa’da 750 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Köse tarafından kuruldu.

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardelen 2020 İnşaat Nakliye Hafriyat Orman Ürünleri Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Pirsu Deniz tarafından kuruldu.

Girnevizyon Gayrimenkul İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girnevizyon Gayrimenkul İnşaat Elektrik Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Akbayrak tarafından kuruldu.

Grander Gayrimenkul İnşaat Turizm Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grander Gayrimenkul İnşaat Turizm Oto Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Nokay tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü ve bankacılar ALTO'da buluştu!

İnşaat sektörü ve bankacılık sektörünü bir araya getiren Aliağa Ticaret Odası (ALTO) toplantısında inşaat sektörünün bankalar nezdinde karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü.

Doğasa İnşaat Malzemeleri Metal Tekstil Otomotiv Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğasa İnşaat Malzemeleri Metal Tekstil Otomotiv Yedek Parça Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Doğan tarafından kuruldu. 

İmar barışında sorunlar çözülüyor!

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, imar barışıdaki usul ve esaslardaki değişikleri yorumladı. Ertürk, sorunlara çözüm getilrildiğini açıkladı.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu nerede Haberi

Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu nerede

 Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi Spor Salonu törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sağlıklı, sporcu, disiplinli ve idealist gençler yetiştirme hedefi doğrultusunda bu dönem 116’ncı tesisi açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Bursa’nın spor kenti kimliğini öne çıkarmak amacıyla kentin her köşesini futbol sahaları, spor salonları, yüzme havuzları ve branşlara özel spor tesisleri ile donatan Büyükşehir Belediyesi, bu dönem hayata geçirdiği 116’ıncı spor tesisini de Ergin Ağaç Ticaret Meslek Lisesi’ne kazandırdı. Liseli gençlere yılın dört mevsimi sağlıklı ortamda spor yapma imkanı sunan tesis, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in de katıldığı törenle eğitimin hizmetine sunuldu.


“Bursa sevgimizi eserlerimizle gösteriyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada yeni stadyum, raylı sistem yatırımları, belediye...