23 / 07 / 2024

Ergin Dal

Ergin Dal

Minnetsizoğlu İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ergin Dal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Üsküdar, Mimarsinan Mahallesi, Selami Ali Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

YÖK'ten Çift Ana Dal ve Yan Dal Sistemi İçin Hangi Şart Kaldırıldı?

Yükseköğretim Kurulu, üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir duyuru yaptı.  Çift ana dal ve yan dal yapmak isteyen öğrenciler için yeni kararlar alındı. Alınan karara göre çift ana dal ve yan dal eğitimi için o şart artık kaldırıldı. İşte YÖK’ten yeni çift ana dal ve yan dal sistemi kararı…

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Ergin Dal Haberi

Ergin Dal

Minnetsizoğlu İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ergin Dal tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Minnetsizoğlu İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...