19 / 07 / 2024

Ergin Soner gambiya

Ergin Soner gambiya

Türkiye'nin Banjul Büyükelçisi Ergin Soner, Gambiya'nın Türk girişimci ve iş adamları için fırsat olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Yahya Jammeh'in de yatırım yapmak isteyen firmalara her türlü kolaylığı sağlayacağını söyledi.

Soner Yalçın Çeşme'deki lüks malikanesini 47 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın, İzmir Çeşme'deki lüks villayı satışa çıkardı.  350 metrekare kapalı kullanım alanına sahip ultra lüks 7+2 villanın satış bedeli 47 milyon TL olarak açıklandı. 

Ergin Ada satışa çıktı! Yeni proje!

Ergin A.Ş tarafından Mersin'in Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ile İsmet İnönü Bulvarı'nın kesiştiği noktada yükselen Ergin Ada projesi satışa çıktı. İşte Ergin Ada ile ilgili detaylar...

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü oldu! 

Vehbi Ergin Öztürk, Koray GYO Genel Müdürü olarak atandı. Peki Koray GYO Genel Müdürü Vehbi Ergin Öztürk kimdir? 

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Soner Kayserilioğlu hangi alanlarda çalıştı? Hangi okuldan mezun oldu? Soner Kayserilioğlu’nun hayatı...

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Türk iş insanı Soner Kayserilioğlu, ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Soner Kayserilioğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Kaç yaşında? Kimdir?

Türk iş insanı ve yönetici olarak bilinen Vehbi Ergin Öztürk ne mezunu? Vehbi Ergin Öztürk kaç yaşında? Vehbi Ergin Öztürk kimdir? İşte ayrıntılar...

Ergin Kaya Kimdir?

Ergin Kaya kimdir? Ergin Kaya’nın mesleği nedir? Ergin Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Ergin İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Serhat Ergin tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Ergin Soner gambiya Haberi

Ergin Soner gambiya

Soner, "Cumhurbaşkanı Jammeh, buradaki raflarda peynirinden, toplu iğneye kadar Türk ürünü görmek istiyor" dedi. AA muhabirine açıklamada bulunan Büyükelçi Soner, Türkiye-Gambiya ticari ve siyasi ilişkilerini değerlendirdi. Özellikle Cumhurbaşkanı Jammeh'in geçen şubatta Türkiye'yi ziyaretinin ardından ilişkilerin ivme kazandığını ifade eden Soner, Gambiya'nın Türkiye'den uzakta 2 milyonluk toplam nüfusuyla küçük bir ülke olmasına rağmen, ülke genelinde Türkiye sevgisinin çok büyük olduğunu anlattı.


Soner, "400 yıl süren İngiliz sömürgeciliğinin ardından 1965 yılında bağımsızlığını kazanan bir ülke Gambiya. Bu ülkeyi ilk tanıyan ülkelerden biri de Türkiye Cumhuriyeti. 3 sene öncesine kadar büyük elçilik açılması nasip olmamış. biraz geç kalmışız. Keşke bunu daha önce yapabilseymişiz. Bu da bizim şimdi ne kadar doğru bir iş yaptığımızın başka bir göstergesi" dedi.


Yatırım fırsatları


Jammeh'in Türkiye ziyareti, iki ülke arasında...