28 / 04 / 2024

Erguvan İnşaat son durum

Erguvan İnşaat son durum

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin yeni projesine 10 bin 620 kişi katkıda bulundu.

Erguvan İnşaat Kurtköy'de 5. projesine internet üzerinden talep toplayacak!

Erguvan İnşaat Kurtköy' de 5. projesine bir farklılık ile başlıyor. Teknopark'ın hemen yanında yer alacak proje Türkiye gayrimenkul sektöründe bir ilk olma özelliği taşıyor.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 28 Temmuz'da!

1989'da kurulan Erka İnşaat, son süreçte yaşadığı maddi anlamdaki sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etti. Şirketin alacaklılar toplantısının 28 Temmuz'da yapılmasına karar verildi.

Erka İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 5 Mayıs'ta!

1989 yılında kurulan Erka İnşaat, son dönemde mali anlamda yaşadığı sıkıntıyı aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirketin alacaklılar toplantısı 5 Mayıs tarihinde yapılacak. 

Atatürk Havalimanı'da inşa edilen salgın hastanesinde son yaklaşıldı!

8 Nisan tarihinde Atatürk Havalimanı'nda inşaatına başlanan bin yataklı salgın hastanesinde son aşamaya yaklaşıldı. Hastanenin 45 günde tamamlanması amaçlanıyor.

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Avlu Kurtköy'de 459 bin TL'ye son 3+1! Anahtar teslim!

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de yer alan Avlu projesindeki son 3+1 daire 459 bin TL'den satılıyor.

Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nda son durum!

İnşaatı son sürat devam eden Ataköy-Basın Ekspres-İkitelli Metro Hattı'nın kazı çalışmaları yüzde 15 oranında tamamlandı.

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

Taksim Camii inşaatında son durum!

Şubat'ta inşaat çalışmaları başlayan Taksim Camii projesinin çalışmaları tam gaz devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, "İnşaat son derece iyi ve hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi. 

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Erguvan Premium Residence satılık daire!

Erguvan Premium Residence satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de hayata geçirildi...

Erguvan Premium Kurtköy satılık daire!

Erguvan Premium Residence fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Erguvan İnşaat imzası taşıyan proje 10 bin 350 metrekare arsa alanına sahip...

Erguvan İnşaat son durum Haberi

Erguvan İnşaat son durum

Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde, müşterileri arasında eğilim yoklaması gerçekleştiren Erguvan İnşaat, markalı konut projeleri alanında bir rekora gidiyor. Şirketin Teknopark’a yakın arazide yapacağı projesine 20 Ocak 2016 tarihine kadar 10 bin 620 kişi katkıda bulundu. Müşterilerinin isimden mimariye kadar her konudaki önerilerini alan Erguvan İnşaat, yeni projesini bu önerilere göre şekillendiriyor…


Günümüzde sosyal medyayı ve dijital platformları daha etkin kullanan markalı konut projeleri alanında bir rekor kırılıyor.  Erguvan İnşaat’ın Kurtköy’deki 5. konut projesi öncesinde müşterileri arasında yaptığı eğilim yoklamasında katılım sayısı 10 bin adedi geçti. 20 Ocak 2016 sabahına kadar www.buradaneolsun.com’a girerek proje hakkında katkıda bulunanların sayısı 10 bin 622 adedi buldu. Böylece yaklaşık 250 konutluk projenin eğilim yoklamasına, konut sayısının 42 katı kadar...