29 / 04 / 2024

Erhan Ayar kentsel dönüşüm

Erhan Ayar kentsel dönüşüm

Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Km Kentsel Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Erhan Gündoğdu ve İsmail Turgut ortaklığında kuruldu.

İmar barışına kentsel dönüşüm ayarı!

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı kapsamında imar barışı uygulamasıyla kayıt altına alınan yapılar için güçlendirme çalışmaları yapılacak.

Kentsel dönüşüme 'Akıllı Kent' ayarı!

Selçuklu Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Serin, kentsel dönüşüm projelerinde uygulanan ‘Akıllı Kent’ uygulamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Serin, ''Akıllı Kent uygulamasının artırılmasıyla hem zamandan hem de ekonomik açıdan tasarruf sağlanacaktır'' diye konuştu.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Kaman TOKİ Kentsel Yenileme Projesi'nde 2. etap müjdesi!

Kırşehir Milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu ile birlikte, TOKİ Başkanı ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, Kaman kentsel dönüşüm ve yenileme projesinin 2. etabının yapılacağının müjdesini verdiler.

Kentsel dönüşüm devlet desteğiyle yapılmalı!

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, kentsel dönüşümde yaşanan sorunların daha önceden dönüşüm planlarının hazırlanmamasından kaynaklandığını belirtti.

Erhan Ayar: Kentsel dönüşüm fırsatı iyi değerlendirilmeli!

Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

Kentsel dönüşüme yönetmelik ayarı!

Kentsel Dönüşüm Yasası uygulama yönetmeliğinde değişikliği yapıldı.Riskli yapı tespiti yapan kuruluşlara çeki düzen getirilirken, usulsüzlük yaparak uyarı alan kuruluşların yeniden usulsüz davranışlarının tespit edilmesi halinde lisansları iptal edilecek.

Sarıgöl'de evi deniz görene deniz manzaralı daire verilecek!

Sarıgöl'de oturanların her türlü konforu hak ettiğinin altını çizen Erhan Erol, "Kentsel dönüşümden etkilenen vatandaşımızın evi caddeye bakıyorsa cadde cepheli, deniz görüyorsa deniz manzaralı daire vermek zorundayız.

Kentsel dönüşümle birlikte Sarıgöl mahallesinde suç oranları azaldı!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşümle birlikte kabuk değiştiren Sarıgöl'de suç oranları yarı yarıya düştü. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, kentsel dönüşümle birlikte Sarıgöl'de ev fiyatlarının da şimdiden üçe katlandığını söyledi...

Belediye Başkanı Erhan Erol: Dönüşümde standartlarımız olacak!

Gaziosmanpaşa’da her hafta düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm' toplantılarında vatandaşın sorularını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol cevapladı

Dr. Erhan Erol: Kentsel dönüşümle yeni hayat sözü veriyoruz!

Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Dr. Erhan Erol, kentsel dönüşümle birlikte vatandaşlara yeni hayat sözü verdiklerini söyledi...

Erhan Tunçay: Kentsel Dönüşüm Yasası ile sigorta talebi artacak!

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Genel Sekreteri Erhan Tunçay, Kentsel Dönüşüm Yasası'yla getirilen düzenlemenin, uygulama alanının büyüklüğüyle doğru orantılı olarak sigorta sektörünü pozitif etkileyeceğini söyledi

Erhan Ayar kentsel dönüşüm Haberi

Erhan Ayar kentsel dönüşüm

Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulunarak, "Kentsel dönüşüm fırsatını iyi değerlendirmeliyiz" dedi Gölcük Muhasebeciler Odası Başkanı Erhan Ayar, Gölcük'te hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Ayar, bu süreçte en büyük sorumluluğun halka düştüğünü belirtirken, "Bu meseleyi her Gölcüklü vatandaş sahiplenmeli" diye konuştu. 


'GÖLCÜKLÜ DE KAZANACAK' 


Başkan Ayar, "Önümüzde Gölcük halkını özellikle esnafımızı ilgilendiren çok önemli bir fırsat olduğuna inandığımız Kentsel Dönüşüm süreci bulunmakta. İnancımız o ki bu fırsatı çok iyi değerlendirebilmemiz gerekmekte. Bu süreçte konuyla ilgili yetkililere ve uygulayıcılara düşen sorumluluktan çok daha fazlası halk olarak bizlerin üzerine düşmekte. Bu meseleyi her Gölcüklü vatandaşın sahiplenmesi ve ortaya ben ne koyabilirim, kentimize ben ne kazandırabilirim, bu gün yaşadığımız sıkıntılı durumların yeni yapılanma ile nasıl...