01 / 05 / 2024

Erhan Boysanoğlu maketten konut satışları

Erhan Boysanoğlu maketten konut satışları

MESA Holding YK Başkanı Erhan Boysanoğlu, maketten konut satışlarında suistimali önleyecek bir öneri getirdi.Boysanoğlu, Avrupa'daki gibi inşa halindeki konut için çekilen kredinin bankada bekletilmesini ve müteahhide hak ediş oranına göre ödenmesi önerdi

Mesa Holding Bahçeşehir'e yakın 4 milyon metrekarelik bir sosyal konut projesi için start aldı!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, şu an devam eden projelerini ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

'Bu kredi faizleriyle ihtiyaç sahiplerinin konut alma şansı yok'!

Mesa Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte gayrimenkule ilişkin son gelişmeler...

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart ortaklığında kuruldu.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ihlamur Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Şinasi Erhan Bozoğlu tarafından kuruldu.

Tüketici Konfederasyonu maketten konut satışında 'iskan şartı' istiyor!

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen maketten konut satışıyla ilgili olarak "Yeni düzenlemeyle 48 ayda teslim şartı gelirken, o maddeye 'Konut yapı kullanma izin belgesiyle teslim edilmeli' şartı eklenmeli." şeklinde konuştu.

Konutta talepler değişti, sektör dönüştü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün geçmişinin büyük tanıklarından olan Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu .

MESA taahhüt ve yatırım projelerine odaklandı!

Mesken Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu markalarının şu zamana kadar hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Konutta tercihler ve anlayış değişiyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Boysanoğlu, “Bugün, konut ve ev anlayışı başka bir yöne evriliyor, sürdürülebilirlik giderek daha fazla önem kazanıyor" dedi.

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Konut fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, konut alacakların beklememesi gerektiğini artışın ilerleyen zamanlarda daha da artacağını dile getirdi. 

Erhan Boysanoğlu maketten konut satışları Haberi

Erhan Boysanoğlu maketten konut satışları

MESA Holding YK Başkanı Erhan Boysanoğlu, maketten konut satışlarında suistimali önleyecek bir öneri getirdi. Avrupa'daki gibi inşa halindeki konut için çekilen kredinin bankada bekletilmesini ve müteahhide hak ediş oranına göre ödenmesi önerisinde bulunan Boysanoğlu, bu yöntemle işin garantiye alınacağını söyledi. 


Avrupa'da konut satın almak isteyen bir kişinin müteahhit yerine banka ile muhatap olduğunu kaydeden Boysanoğlu, "Müteahhidin işi yaptığını kanıtladığı anda bankadaki parası çözülür. Yani iş yapılmadan bankadan parayı alma şansınız yok" dedi. MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, müteahhitlerin kötü niyetli olmasa bile zor duruma düşmesiyle birlikte hem maketten konut alanların yaşadığı sıkıntıyı çözecek hem sektörün önünü açacak öneride bulundu. Avrupa'daki gibi inşa halindeki konut için çekilen kredinin bankada bekletilmesini ve müteahhide hak ediş oranına göre ödenmesi için öneride...