28 / 04 / 2024

Erhan Çelik Gülben Ergen düğün

Erhan Çelik Gülben Ergen düğün

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı. Ergen'in şimdiki eşi Erhan Çelik, Ergen'nin yan dairesini kiraladı...

3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün!

Türk Yapısal Çelik Derneği’nin “24. Yapısal Çelik Günü”nde önemli açıklamalar yapan Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek, "3 yılda 1 milyon modüler çelik konut üretmek mümkün" dedi. 

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaiserbau Saj Çelik Gıda Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyıldız, Jeesica Marrufo ve Songül Öztürk ortaklığında kuruldu.

Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi 16.349 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe daima iddialı bir konumda yer alan Arçelik, gündem yaratacak Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesine ilişkin tüm merak edilenler...

Tefal Mikser & Blender Set ne kadar? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal mikser ve blender set kolay bir şekilde ve kısa zamanda yüksek performans elde edebileceğiniz kişisel kullanıma uygun üründür.Yüksek motor gücü, 4 keskin bıçağı ve paslanmaz çelik gövdesi ile etkili sonuçlar ortaya koyar.

Cep dostu bu derin dondurucuyu kaçırmayın! Arçelik güvencesiyle Flavel FLV1003 3 çekmeceli derin dondurucu indirimde!

Flavel FLV1003 3 çekmeceli derin dondurucu indirimli satılıyor. Anında dondur, anında ulaş! İşte özellikleri ve 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Faizlerin ve yabancıya vatandaşlık verilmesinde limitin yükselmesi konut satışını nasıl etkiledi?

Aveb Proje ve Danışmanlık Satış Uzmanı Dilan Çelik, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. Çelik, "Gün geçtikçe artan fiyatların, değişen müşteri profilinin üzerine bankaların açıklamış olduğu faiz oranlarının sonrasında konut sektöründe mülk sahipleri ve müşteriler arasında ciddi bir kargaşa

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Gamze Özçelik Göztepe'deki evini mi sattı?

Kurduğu yardım derneğiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşan Gamze Özçelik'in, Göztepe’deki evini satıp Afrika’da yüzlerce su kuyusu açtırdığı iddia edildi. Özçelik, iddiaları yanıtladı.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avam Demir Çelik Gıda İnşaat Petrol Temizlik Yemek Taş.İth.İhr.Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Özer tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Erhan Çelik Gülben Ergen düğün Haberi

Erhan Çelik Gülben Ergen düğün

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı.


GÜLBEN ERGEN İKİYE BÖLÜNDÜ


Çelik, Ergen’in evinin yanındaki daireyi kiralayarak aradaki mesafeyi kısalttı. Şarkıcı, günün bir kısmını çocuklarıyla, bir kısmını da yan dairedeki eşiyle geçiriyor.


Milliyet...