06 / 05 / 2024

Erhan Kamışlı yeni şirketi

Erhan Kamışlı yeni şirketi

Erhan Kamışlı'dan yeni gayrimenkul şirketi 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu. Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile kuruldu.

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son zamanlarda ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Kira sözleşmeleri de anlaşmazlıkların yaşandığı durumlardan oluyor. Peki her yıl yeni kira sözleşmesi yapılır mı? 

Son dakika: Bakan Işıkhan 2024 yılı yeni asgari ücret için resmen tarih verdi! İşte o tarih ve konuşulan yeni rakamlar..

Milyonlarca kalemi etkileyecek asgari ücret zammı için tahminler gelmeye başladı. Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Vedat Işıkhan, 2024 yeni asgari ücret için resmen tarih verdi. İşte detaylar...

Asgari ücret 15 bin 962 TL! Yeni zamlı asgari ücrette flaş gelişme! Çalışanlar hemen bakın! 

2024 yılı yeni zamlı asgari ücret merakla bekleniyor. Peki asgari ücrete yeni yılda ne kadar zam yapılacak? İşte o rakamlar...

Asgari ücret zammında 5 yeni formül! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak? Son dakika müjdesi! 

Ocak ayında asgari ücrete de zam gelecek. Yeni asgari ücret zammında 5 formül açıklandı. Peki asgari ücret kaç TL olacak? İşte ayrıntılar..

Jewel İncek yüzde 10 + yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta! Son gün 30 Eylül! Yeni proje!

Ünsal Gruop tarafından Ankara ili,Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi'nde yükselen Jewel İncek yüzde 10+ yüzde 5 indirim fırsatıyla satışta. İndirimler için öngörülen son gün 30 Eylül. Peki Jewel İncek projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

BİM'de cep telefonu 7 bin 999 TL'ye, robot süpürge 4 bin 799 TL'ye düştü! BİM 1 Eylül yeni ay online indirimli katalog

BİM 1 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

İş Bankası’na 224 milyon dolar 367 gün vadeli yeni sendikasyon kredisi!

Türkiye İş Bankası, sürdürülebilirlik bağlantılı yeni sendikasyon işlemi için 388,3 milyon Euro ve 224 milyon dolar miktarında 367 gün vadeli sendikasyon kredisi sözleşmesine imza attı.

Çiftçiler dikkat! Tarımda yepyeni bir dönem başlıyor! Bakan Kirişçi resmen duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, tarımda dokuz yasa ve 40 maddelik mevzuat değişikliği yaptıklarını ifade ederek, "Bu mevzuatla birlikte tarımda resmen yeni bir dönem başlayacak. Bu yıl yeni bir yüzyıla başladık. İşte bu yeni yüzyıla yakışacak bir biçimde planlı ve sözleşmeli üretim modeli gerçe

Yapı denetim firmaları için yeni düzenleme!

Hakkında üçüncü bir yıl yeni iş almaktan men cezası verilmiş olan yapı denetim kuruluşlarının yapı denetim izin belgesi iptal edilecek ve faaliyetine son verilecek.

1, 2, 3 ve 10 yıllık yeni pasaport ücretleri ne kadar? İşte zamlı 2023 yeni pasaport ödemeleri...

2023 yılı yeni pasaport ücretleri belli oldu. Peki, 1, 2, 3 ve 10 yıllık yeni pasaport ücretleri ne kadar? İşte zamlı 2023 yeni pasaport ödemeleri...

Apple, iPhone güvenliğini artırmak için üç yeni özelliği duyurdu!

Teknoloji devi Apple, iPhone ürünlerinde güvenliği artırmak için gelecek yıl üç yeni özellik sunacak! İşte detaylar..

Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

2023 yılı yeni asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, yeni asgari ücretin tutarıyla kritik açıklamalarda bulundu.

Erhan Kamışlı yeni şirketi Haberi

Erhan Kamışlı yeni şirketi

Erhan Kamışlı 2008 yılında Yönetim Kurulu üyesi olarak Esas Holding'e katıldı. Çalışma hayatına Exsa'da başlayan Erhan Kamışlı Sabancı Holding Çimento Grubu Başkanı olarak görev yaptı.


Medline Sağlık Grubu ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam eden Erhan Kamışlı; Akçansa ve Çimsa'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüttü.


Erhan Kamışlı'dan yeni gayrimenkul şirketi olan Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Kavacık'ta kuruldu.


Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi adres: Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak, No:29 Esas Plaza 


Tülay...