03 / 05 / 2024

Erişim Makina yeni fabrikası

Erişim Makina yeni fabrikası

Ankara 1'inci OSB'de 20 milyon TL'lik yatırımla 2 bin 500 metrekare idari bina, 6 bin metrekare imalat alanına sahip yeni fabrika kuran Erişim Makina, ocak ayında bu fabrikada imalat kapasitesini iki katma çıkardı...

İstanbul'da konuta erişim bu şekilde kolaylaşır! Madde madde açıklandı!

İstanbul için 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç olduğu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Peki İstanbul'da konuta erişim nasıl kolaylaşır?

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

İstanbul'da konut fiyatları ortalama hanehalkı gelirinin 4,89 katı! Konuta erişim nasıl artar?

Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor. Sektörü ilgilendiren bu sorun 11’nci Gayrimenkulde Liderler Zirvesi’nde tartışıldı ve sektör temsilcileri önerilerini sundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl sağlanır? İşte sektörden çözüm önerileri...

İşçilerin yüzde 53.3'ü kiracı: Konuta erişim sorunu gittikçe büyüyor!

Şehir Plancısı Yusuf Ekici, sağlıklı konut hakkı için konutun rant aracı olmaktan çıkarılması gerektiğine dikkat çekti. Konuta erişim sorunu gittikçe büyürken, işçilerin yüzde 53.3'ünün kiracı olduğu belirtildi. 

Bakan Mehmet Şimşek'ten 2024 için 6 hedef!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılına ilişkin mesajlar verdi. Şimşek yeni yıl hedefini 6 maddelik başlıkla duyurdu. 

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Depremden önce 5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyorken şu an bu sayı 5 milyon 700 bini buldu!

Cushman&Wakefield Yönetim Kurulu Başkanı Tuğra Gönden Türkiye’de arz talep dengesinin bozulduğunu vurgularken, yüksek faizlerin ve kredilere erişim sorununun yeni yatırımları engellediğini söyledi. Gönden, ayrıca, kentsel dönüşümün en öncelikli konu olduğunu da paylaştı.

Merkez Bankası’ndan yeni adım! Krediye erişim kolaylaştırıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankacılık sisteminde TL’nin payını artırmaya ilişkin adımlarla beraber sadeleşme çerçevesinde ihracat kredileri ve firmaların krediye erişimine dair uygulama kolaylıkları getirdi.

Son Dakika! Ek MTV 2024'te geliyor mu? Bakan Mehmet Şimşek açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yeni yıl öncesi önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Şimşek, kamuoyundaki endişeleri hafifletmeyi amaçlayarak, 2023 yılında vergi zamlarının yüksek olmayacağını açıkladı. Hükümetin ekonomik istikrarı sürdürme ve vatandaşların mali durumunu koruma konusundaki ka

İkinci el araçlar için finansmana erişim kolaylaştırılmalı: Fiyat artışları durdu, satışlar da daraldı! 

Mart, nisan, mayıs dönemindeki canlılıktan sonra Haziran'da keskin bir daralma yaşanan ikinci el otomobil piyasası temmuz ve ağustosta da yeterince toparlanma gösteremedi. Sektör temsilcileri finansmana erişimin kolaylaştırılmasını istedi. 

Bakan Bolat: ‘Finansmana erişim sorunu ortadan kalktı’

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, reeskont kredilerinin günlük 3 milyar 50 milyon TL’ye çıktığını hatırlattı. Bolat, "Artık finansmana erişim problemi gibi bir problemden bahsetmek pek mümkün değil. Biz de onlardan performans bekliyoruz. İcraat bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İlaç kullananlar dikkat! İlaçta erişim sorununa yeni formül mü geliyor? İlaçlar ne zaman gelecek?

Son zamanlarda kur farkı yüzünden ilaçların tedarik aşamasında problemler artıyor. Dövize endeksli sistemden çıkılması gerektiği ifade edilirken, yeni bir formül geliştirilmesi bekleniyor.

Erişim Makina yeni fabrikası Haberi

Erişim Makina yeni fabrikası

Ankara 1'inci OSB'de 20 milyon TL'lik yatırımla 2 bin 500 metrekare idari bina, 6 bin metrekare imalat alanına sahip yeni fabrika kuran Erişim Makina, ocak ayında bu fabrikada imalat kapasitesini iki katma çıkardı. Üretiminin yüzde 80'ini ihraç ettiklerini belirten Genel Müdür Fevzi Naib Aker, 2013 yılında girdikleri Irak pazarında bu yılın ikinci yarısında yeni sözleşmelere imza atacaklarını söyledi. Alçı ve alçı plaka fabrikaları, perlit, kalsit ve kuru karışım fabrikaları kuran ve bu sektörlere yönelik makine ve üniteler üreten imalat ve taahhüt firması Erişim Makina'nın 1993 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini belirten Aker, zaman içinde 'Erişim Endüstriyel' ile birlikte hizmet verdiklerini aktardı. 


Toz alçı, alçı ve çimento bazlı sıvalar, alçı plaka, kalsit, kireç ve perlit üretimi için muhtelif kapasitelerde ve müşterileri...