27 / 04 / 2024

Erkam Emen

Erkam Emen

Saver Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savcı Kaya, Erkam Emen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da Fatih, Mimar Kemalettin Mahallesi'nde kuruldu.

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varıous Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Erkam Barata tarafından kuruldu.

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Durduk Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Nakliye Limited Şirketi bugün Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Kayahan Emen tarafından kuruldu.

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkam Erkam Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Mustafa Ertop tarafından kuruldu.

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

Elektriği emen vampir cihazlara dikkat! Faturayı anında yüzde 20 yükseltiyorlar!

Son dönemlerde ülkemizde elektrik faturalarındaki büyük artış vatandaşlara zor günler yaşatırken, İngiliz uzmanlar, evlerde kullanılmayan fakat elektrik harcayan cihazlar ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki evinizde ve iş yerinizde elektriğinizi emen cihazları biliyor musunuz?

Asmurat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Asmurat Yapı Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Emen tarafından kuruldu.

Snm Yapı Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Snm Yapı Denetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Emen tarafından kuruldu.

Adana Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden başladı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gülsüm Erdem Emen ile yaptığı söyleşide Adana'da yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının TOKİ iş birliği ile yeniden başladığını ifade etti...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Emay Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emay Otel İşletmeciliği Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emen ve Murat Aydoğanlı ortaklığında kuruldu.

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ring Seyahat ve Vize İşlemleri Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Emen ve Fikret Emen ortaklığında kuruldu.

İnterak Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnterak Yapı Denetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Emen tarafından kuruldu. 

Erkam Emen Haberi

Erkam Emen

Saver Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Savcı Kaya, Erkam Emen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Saver Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizm Bakanlığından  İşletme belgesi almak kaydıyla turistik tesis işletmeciliği ve seyahat acenteliği ve bilumum turistik amaçlı turlar düzenlemek,her türlü turizm hizmetlerini yapmak ve organize etmek.   .   Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su...