23 / 05 / 2024

Erkan Maksut bilecik yüksek hızlı tren

Erkan Maksut bilecik yüksek hızlı tren

Cengiz IC İçtaş Belen Ortaklığı'nın hayata geçirdiği Bilecik Yüksek Hızlı Tren Projesi'nde çalışan İnşaat Teknikeri Erkan Maksut geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etti. Maksut'un cenazesi bugün kalkacak...

Sançim Bilecik Çimento’yu, Aşkale Çimento alıyor!

Aşkale Çimento, Sönmez Holding’in çoğunluk hissesine sahip olduğu Sançim Bilecik Çimento’yu satın alıyor. Taraflar anlaşmaya vardı. Rekabet Kurulu’ndan da izin çıkması ile devir işlemi yapılacak.

Bilecik'te otoparkın çatısı çöktü!

Bilecik'in Söğüt ilçesinde, kapalı pazar yeri ve otopark olarak kullanılan alanın çatısının çökmesi sonucu çok sayıda araç hasar gördü...

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak!

Bilecik'te tüm sokaklar açılacak. Selim Yağcı açıklamada bulundu. Kar temizleme çalışmaları hakkında bilgi veren Yağcı, hem belediye ekiplerinin çalıştığını, hem de özel sektörden çalışmalar için yardım aldıklarını söyledi.

Bilecik'te mezarlıklar genişletilerek yeniden düzenlenecek!

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Soğuksu Mezarlığı'nda, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşların ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla bordür ve kilit taşı düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Genişletme çalışması yapılıyor.

ÖİB, Sümer Holding'in Konya ve Bilecik gayrimenkullerinin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Konya ve Bilecik'te yer alan taşınmazların satışına onay verdi. Özelleştirme İdaresi'nin tebliği bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

YHT Projesi Bilecik ekonomisini canlandıracak!

Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi, Türkiye ve Bilecik için büyük önem taşıyor. Yenişehir-Bilecik bağlantı yolu ile kente ulaşım kolaylaşacak ve kent önemli bir cazibe merkezi olacak.

Sabancı Sançim Bilecik Çimento'yu almaktan vazgeçti!

Çimsa Çimento, hisse devir sürecinin uzamasının her iki şirketin iş planlarında yarattığı belirsizlik nedeniyle Sançim Bilecik Çimento'yu almak için imzalanan sözleşmenin karşılıklı feshedilmesi için karar alındığını bildirdi.

Bilecik Belediyesi'nden 9 işyeri satışa çıktı!

Bilecik Belediyesi, Merkez'e bağlı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan iki katlı ticaret alanında 9 adet işyerini ihaleyle satışa sundu. Gayrimenkullerin ihalesi 25 Aralık 2014 tarihinde yapılacak...

Bursalı turizmciler Bilecik'te buluştu!

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 6-7 Kasını talihleri arasında Bilecik Info Gezisi düzenledi. Bursalı otuzdan fazla turizm acentesinin katılımıyla gerçekleştirilen programda iki gün boyunca Bilecik'in turizm değerleri incelendi.

TOKİ Bilecik'te yurt inşa ediyor!

TOKİ Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu işbirliğinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerini uygulamaya koydu.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde yangın!

Alınan bilgiye göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin merkez araştırma laboratuvarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yerleşkedeki güvenlik görevlilerinin devriye sırasında dumanı fark etmesi üzerine, itfaiyeye haber verildi.

Erkan İnşaat projelerine devam ediyor!

Erkan Şirketler Grubu, 1980 yılında Mehmet Emin Erkan'ın liderliğinde Mehmet Emin Erkan, Ahmet Erkan, Mahmut Erkan, Süleyman Erkan'ın ortaklığıyla şirketleşerek, Erkan İnşaat adı altında faaliyetlerine devam ettirdi...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanları yer alıyor. 34 mağazalık çarşının yer aldığı projede 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tüm daireler bulunuyor.

Erkan Maksut bilecik yüksek hızlı tren Haberi

Erkan Maksut bilecik yüksek hızlı tren

Cengiz IC İçtaş Belen Ortaklığı'nın hayata geçirdiği Hızlı Tren Projesi'nde çalışan İnşaat Teknikeri Erkan Maksut, şantiye alanında gerçekleşen trafik kazası sonucu vefat etti. Maksut'un cenazesi 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü (bugün) Eskişehir Odunpazarı Havacılar Cami'nde kılınacak öğle namazına müteakiben defnedilecek. CRC-CMC-Cengiz-IC İçtaş Konsorsiyumu ve Cengiz-IC İçtaş-Belen Ortaklığı Kızılırmak için taziye ilanı...