15 / 05 / 2024

erkek giyim indirim

erkek giyim indirim

Pierre Cardin kadın ve erkek giyim kategorilerinde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak her 500 TL’lik alışverişe sepette ekstra 100 lira indirim imkanı sunuyor.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

Ocak 2024'te İstanbul'da en çok köprü geçiş ücreti arttı!

İTO tarafından açıklanan rakamlara göre, İstanbul’da Ocak 2024'te fiyatı en çok artan köprü geçiş ücreti oldu. Ocak'ta  giyim harcamaları erkek giyim alt grubunda yer alan gömlek fiyatı yüzde 13,92 düşüş göstererek fiyatı en çok gerileyen ürün oldu. İşte o rakamlar...

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Ticaret Bakanı Bolat'tan indirim açıklaması: Marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirim bekleniyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından başlatılan büyük indirim kampanyasında marketlerden sonra giyim ve beyaz eşyada da indirimlerin beklendiğini açıkladı.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Böyle indirim görülmedi! Koton’da 400 TL’lik alışverişe 125 TL indirim! 27 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Beğenilen yerli hazır giyim markalarından Koton, online satışlarda görülmemiş bir indirim kampanyası başlattı. Peki indirimde ne tür ürünler var? Koton gömlek, pantolon, kazak ve bluzlar kaç TL indirime girdi? Fiyatları ne kadar düştü? İşte detaylar…

İndirim dalgasına ünlü tekstil firması da katıldı! Fiyat sabitleyip indirime gitti

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ''fiyat sabitleme'' çağrısına her geçen gün yeni sektörler ve firmalar ekleniyor. Şimdi ise Ünlü giyim firması ''Vaggon'' bu çağrıya ses verdi. Fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyor.

Network’te 2 ürün ve üzerine yüzde 20 indirim kampanyası! 1 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Hazır giyimin tanınmış markalarından Network,  erkek ve kadın giyim dahil tüm ürün gruplarında yüzde 20 indirim kampanyası yapıyor.

Puma’dan yüzde 45’e varan indirim fırsatı! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Sevilen spor giyim ve ayakkabı markası Puma’dan beklenen indirim geldi. Puma’nın sevilen modeli Extent Nito’nun fiyatının 850 TL, Puma Slipstream’in 600 TL düştüğü indirim başka hangi ürünlerde geçerli? Puma indirimi ne zamana kadar devam ediyor?

Kiğılı’dan indirim yağmuru! Her şey indirimde! 29 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Erkek giyim markası Kiğılı’da gömlekten pantolona kazaktan monta pek çok çeşit üründe indirim var. Hangi Kiğılı ürünleri indirimde? Kiğılı ürünlerine ne kadar indirim geldi?

Mango’da beklenen indirim başladı! Beğendiğiniz ürünün fiyatı kaç TL’ye düştü? 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Sevilen global hazır giyim markası Mango ürünlerinde indirim başladı. Sezon ürünlerinden yazlıklara pek  çok ürün grubunun yer aldığı kampanyada fiyatlar ne kadar düştü? Hangi ürün kaç kaç TL’ye indi? İşte detaylar…

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

Şıklığı ucuza almak isteyenler bu indirim tam size göre! İpekyol’dan %50’ye varan indirim! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Beğenilen kadın giyim markalarından İpekyol, yılın son kampanyasında yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunuyor. Ünlü markada bşlayan büyük indirim, kazaktan gömleğe, monttan pantolon ve elbiseye pek çok ürün grubunu kapsıyor.

erkek giyim indirim Haberi

erkek giyim indirim

Aydınlı grup bünyesine 1993 yılında katılan ilk marka olan ve 1950’de Fransa’da temelleri atılan Pierre Cardin yaşamın her alanında fark edilir bir şıklığı olan, sağlıklı yaşam ve sporla ilgilenen, centilmen, stil sahibi erkekler için hazırlanan koleksiyonlarıyla fonksiyonellik ve çeşitlilik sunuyor.

Erkek giyim kategorisinde, gömlek, pantolon, t-shirt kadın giyim kategorisinde ise denim pantolon, gömlek, bluz, elbise gibi ürünler yer alıyor.

Pierre Cardin, kaliteyi ve konforu, tasarımdaki gücü ve ustalığıyla birleştirerek, kendine güvenen ve her ortamda fark edilir bir şıklıkla sosyalleşen erkeklerin moda konusundaki yol göstericisi olarak da anılıyor.

Pierrecardin.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde, sınırlı bir süre için geçerli olan kampanyada, indirime giren ürünlerin fiyatları şöyle;

Bej slim fit erkek gömlek 399,95 TL yerine sepette 219,49 TL

Gri slim fit chino pantolon 749,95...