21 / 05 / 2024

erken rezervasyonla tatil

erken rezervasyonla tatil

2014 yılı için yaklaşık 40 bin kişinin Touristica’dan erken rezervasyon yaptırmasını beklediklerini ifade eden Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, Türkiye’de erken rezervasyon sisteminin çok iyi noktalarda olduğunu dile getirdi....

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Karavan seçerken nelere dikkat edilmeli?

Pandemi sürecinde tatil yapmak isteyenlerin tercihi karavanlar oldu. Peki karavan seçerken nelere dikkat edilmeli?

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Etstur'un cirosu erken rezervasyonla yüzde 60 arttı!

Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, mayıs itibarıyla biten erken rezervasyon dönemini için "Rezervasyonda önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 51, ciroda yüzde 60 büyüme gerçekleşti" dedi.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Yerli turist, tatil planlarına erken başladı!

Kampanyalarla erken rezervasyona alışan yerli turistin tatil planlama süresi uzadı. Geçen sene turizmde ileriye dönük alışveriş ortalaması 58 gün iken bu yıl ortalama 89 güne çıktı.

Etstur erken rezervasyonla yüzde 61 büyüdü!

Etstur, 2014-2015 erken rezervasyon kampanyasının (ERK) 4'üncü döneminde önceki yılın aynı dönemine oranla yüzde 61'lik artış yakaladı. Etstur Yurtiçi Turlar Direktörü Suat Özbek, bunun tüm zamanların en iyi artış oranı olduğunu söyledi.

İncek Blue'da erken rezervasyonla avantajlı ev sahibi olma planı!

İncek Blue projesinde kampanya kapsamında 2 seçenek sunuluyor. Proje yola ister taksitleri siz belirleyin ya da vade farksiz ödeme planı ile devam ediyor. Projedeki kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerli.

Sky Tower Hotel herşey dahil Devr-i Tatil!

Batı Karadeniz Akçakoca' da bulunan beş yıldızlı Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor. Herşey dahil konseptiyle Devr-i Tatil...

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil projesinde fiyatlar 6 bin TL’den başlıyor!

Akçakoca’da yer alan ve 69 milyon dolarlık yatırım değeriyle Karadeniz’in en büyük turizm tesisi konumunda bulunan Sky Tower Hotel, “Devr-i Tatil” adını verdiği projesi ile çok erken rezervasyon fırsatlarını tatil severlere sunuyor.

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

erken rezervasyonla tatil Haberi

erken rezervasyonla tatil

2013’ü kişi bazında yüzde 28, ciroda ise yüzde 36 büyüme ile kapatan Touristica, 2014’te ciroda yüzde 35 büyüme hedefliyor.


2014 yılı için yaklaşık 40 bin kişinin Touristica’dan erken rezervasyon yaptırmasını beklediklerini ifade eden Touristica Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Temel, Türkiye’de erken rezervasyon sisteminin çok iyi noktalarda olduğunu dile getirdi. Yurtdışında yapılan erken rezervasyon ile Türkiye’deki erken rezervasyon oranlarının hemen hemen aynı gittiğini söyleyen Temel, “Avrupa’daki birçok ülkeden de daha üst noktalara geldik. Rusya’nın da önünde yer alıyoruz. Yüzde 50’ye yakın avantaj sağlayan erken rezervasyonlarda 4 ay ertelemeli ve 12 ay avantajlı fırsatlar sunuyoruz” dedi. Erken rezervasyon ile tatilcilere sadece otel değil, ucuz uçak bileti de sağladıklarını söyleyen Temel, “Pegasus ile beraber 20 liraya uçakla tatile gönderiyoruz” dedi. 


ABD’YE TUR DÜZENLEYECEK


Pegasus’un tarifeli...