18 / 05 / 2024

erken tatil rezervasyonları

erken tatil rezervasyonları

Tatilcilerin dört gözle beklediği 23 Nisan ve 1 Mayıs, turizmcilerin de yüzünü güldürdü. Geçen yıla göre yüzde 60'ın üzerinde talep artışı yaşanırken, tatilciler yurt dışı ve kültür turlarını tercih ediyor.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

İş Bankası'ndan dev yaz müjdesi! Son gün 31 Temmuz 2023!

İş Bankası Maximum Kart ve TatilBudur işbirliğiyle yaz tatilinin vazgeçilmezleri için harika bir fırsat sunuyor! 31 Temmuz 2023'e kadar geçerli olan bu özel kampanyada, Maximum Kart sahipleri TatilBudur'dan yapacakları tatil rezervasyonlarıyla 2.000 TL'ye varan MaxiPuan kazanma şansı yakalıyor.

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala tatil planlarına ağırlık verildi. Şimdiden rezervasyonların yüzde 80’ini doldu. İşte detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Rusya Ukrayna savaşı turizmi nasıl etkileyecek? Tatil rezervasyonlarında iptal var mı?

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin turizm sektörüne etkilerini değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Karavan seçerken nelere dikkat edilmeli?

Pandemi sürecinde tatil yapmak isteyenlerin tercihi karavanlar oldu. Peki karavan seçerken nelere dikkat edilmeli?

İslami otel ve villalarda erken rezervasyon fırsatı!

Yerli ve yabancı tatilciler erken rezervasyonlar başlar başlamaz tatil planlarını yapmaya başladı. Özellikle muhafazakar aileler için tatil yapmak için İslami kurallara uygun bir konsept otel bulmak artık www.islamiotel.com ile çok kolay...

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Yerli turist, tatil planlarına erken başladı!

Kampanyalarla erken rezervasyona alışan yerli turistin tatil planlama süresi uzadı. Geçen sene turizmde ileriye dönük alışveriş ortalaması 58 gün iken bu yıl ortalama 89 güne çıktı.

erken tatil rezervasyonları Haberi

erken tatil rezervasyonları

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramı ve TEOG sınavı yaklaşırken tatilciler de fırsatları değerlendirmeye başladı. 



Sektör yetkilileri geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 60'm üzerinde talep artışı olduğunu belirtirken, Kültür Turları'na şimdidien 5 bin kişilik rezervasyon olduğunu söylediler. Yurt dışı turlannda ise Paris Disneyland ve Almanla Lego Land Turu en fazla ilgi gören turlar arasında yer alırken, Kıbns'ta Türk yatırımcıların otel yatırımlanyla Bafra'ya ilgisi artış gösteriyor. Avrupa nehir turlannda ise yüzde 90 oranında doluluk sağlandığı belirtiliyor. 



Jolly Tur Kültür Turları Müdürü Kerem Gökçe "Bu yıl 23 Nisan'm Perşembe gününe denk gelmesi ve hafta sonuyla birleştirilerek 4 günlük tatil olanağının ortaya çıkması kadar Jolly Tur'un kültür turlarına yönelik ürün yelpazesinde büyük bir çeşitlilik yaratması da turlarda artışı...