15 / 05 / 2024

Erkut Yücaoğlu yurt projesi

Erkut Yücaoğlu yurt projesi

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak...

Yurt dışından konut alan Türklerin radarındaki 6 ülke!

Türk yatırımcılar yönünü yurt dışına çevirirken, Türklerin en çok konut aldığı 6 ülke de belli oldu. İşte o ülkeler...

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımcıları yurt dışına açılıyor!

Emlak fiyatlarının artması ve yabancıya gayrimenkul satışı ile sağlanan avantajlar nedeniyle yurt dışı gayrimenkul yatırımları artmaya devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle son 2 yıldır yurt dışına yoğun talep olduğu ifade ediliyor.

Cenker Mirzaoğlu yurt içi ve yurt dışında hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Cenker Mirzaoğlu kimdir? İş hayatına nerede başladı? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Cenker Mirzaoğlu’nun biyografisi...

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kaskal İnşaat Otomotiv Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

KYK yurt başvuruları başladı! KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı GSB yurt başvurularının başladığını resmen açıkladı. Peki KYK yurt başvuru ekranı 2023 nasıl açılır? İşte e-Devlet GSB KYK yurt başvuru sistemi...

Piyasalar bu hafta hangi verileri takip edecek? Yatırım araçları nelerden etkilenecek?

Bütün dünyada piyasalar için en önemli belirleyici veri Fed'in tutumu ve faiz kararı. Bu hafta bu veriyle ilgili belirsizlik devam ederken, piyasalar Avrupa'da Lagarde'ın konuşmasıyla yön arayacak. Yurt içinde ise en önemli veri enflasyon olacak.

Türkiye ekonomisi hız kesmiyor! Üst üste 9 çeyrek büyüdü!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından bu yılın üçüncü çeyreğine (temmuz-eylül) yönelik gayrisafi yurt içi hasıla (GSYH) sonuçları açıklandı. Türkiye Ekonomisi üst üste 9 çeyrektir büyüme kaydetti. İşte ayrıntılar..

Hazırlayın valizleri tatil başlıyor! Pegasus’tan büyük kampanya: Yurt dışına 1€+vergilerle uçak bileti!

Bu fırsatla seyahat etmeyen kalmasın! Pegasus yurt dışı bilet kampanyası başlattı. Hem de sadece 1 euro artı vergilerle! Kampanyadan yararlanmak için acele et. 17 Ağustos’ta bitiyor!

Türk lirasının aşırı değer kaybı ve doların yükselişi sonrası gündeme geldi! Sermaye kontrolü geliyor iddiası

Türkiye'de doların TL karşısında gördüğü en yüksek zirve yurt dışı ekonomistleri tarafından 'Türkiye'de sermaye kontrolü riskinin arttığına' ilişkin yorumların artmasına neden oldu. Peki sermaye kontrolü nedir, neden uygulanır, Türkiye'de sermaye kontrolü gelirse ne olur?

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çoruh Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur Işık ve Mustafa Ender Yılmazoğlu tarafından kuruldu.

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Azm Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli  ile Azem    Yükseloğlu tarafından kuruldu.

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlaroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Erkut Yücaoğlu yurt projesi Haberi

Erkut Yücaoğlu yurt projesi

TÜSİAD YİK Başkanı Erkut Yücaoğlu gayrimenkule de el attı. 3.5 dönümlük arazi üzerinde 300 kişilik lüks yurt projesi yapacak Yücaoğlu’nun bir sonraki adımı da huzurevi olacak.


1992’den bu yana Map&Turkuaz Şirketler Grubu’nda enerji, havacılık, turizm ve dış ticaretle ilgili şirketlerini yöneten TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi (YİK) Başkanı Erkut Yücaoğlu oğullarıyla birlikte gayrimenkul işine de girdi.



Özellikle ticari alanda faaliyet göstermeye hazırlanan Yücaoğlu, ‘Silahtarağa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’ 22 Ağustos tarihinde 14 milyon 250 bin TL sermayeyle kurdu. Şirketin ilk işi ise Yücaoğlu’na ait İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampusu yanında 3.5 dönüm arazi üzerinde lüks yurt projesi yapmak bulunuyor.


SIRADA HUZUREVİ VAR


300 kişilik yapılması planlanan yurt projesi 15-20 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek. Ekim ayında inşaatına başlanacak projenin 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına...