03 / 05 / 2024

erler inşaat adresi

erler inşaat adresi

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altıner tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

İnşaat sektöründe 2020 umudu! Değerler yükseliyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), ekonomi çevreleri ve sektör aracılığıyla ilgiyle takip edilen Ocak 2020 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayımladı. Analizde, küresel ve ulusal ekonominin dışında inşaat sektörüne ilişkin veriler değerlendirildi.

Buca Gösteri Sanatları Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Buca’yı sanatın başkenti ve sanatçının uğrak adresi yapma hedefiyle yatırımlarına devam eden Buca Belediyesi Gösteri Sanatları Merkezi’nin inşaatını hızlandırdı.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Türkkan İnşaat sayısız projelerde başarılara imza atıyor!

Türkkan İnşaat, değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede başarılara imza atıyor. inşaat sektöründe saygın bir kültüre sahip bir firma yaratarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

Özyurtlar İnşaat yıl sonu üç proje birden teslim edecek!

Hayata geçirdiği “N” marka projelerle inşaat sektöründe güvenin adresi olmayı başaran Özyurtlar İnşaat, yıl sonunda üç projesini daha teslim etmeye hazırlanıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

İnşaat sektörü işsizliğe ilaç olabilir mi?

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat olarak nitelendirildi. Son 5 yılın zirvesine çıkan işsizlik sorununa çözümün inşaat sektöründe olduğu belirtiliyor.

Delta İnşaat Dubai Rezidans adres!

Delta Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Dubai Rezidans'ın inşaatı Nisan ayı civarında başlayacak. Teslimleri 2017 yılında yapılması planlanan projenin satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

STFA İnşaat 3 önemli ismi bünyesine kattı!

Türkiye'nin gelişimine katkı sağlamak ilkesiyle iki genç inşaat mühendisi Sezai Türkeş ve Feyzi Akkaya tarafından 1938 yılında kurulan STFA 75 yılı aşan yolculuğunda bünyesine yeni değerler katmaya devam ediyor.

erler inşaat adresi Haberi

erler inşaat adresi

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altıner tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu. 

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...