30 / 04 / 2024

erman ılıcak altyapı projeleri

erman ılıcak altyapı projeleri

Dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan Rönesans, yeni hedefini altyapı projeleri olarak belirledi. Önümüzdeki dönemde daha önce uzak durduğu yerli ve yabancı kamu projelerine yönelecek..

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Motorine bu gece 1 lira 56 kuruş indirim geliyor! Akaryakıtta son dakika! Opet, PO, Shell, 14 Kasım 2022 fiyat listesi

Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 56 kuruş indirim yapılıcak. İşte sürücülerin merakla beklediği o indirimin detayları...

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Erman Ilıcak 'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde 2. sırada oldu!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Capital dergisinin her yıl düzenli olarak yayınladığı “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde 2. sırada oldu. 

Erman Ilıcak'tan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıklaması!

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili "Zamanla yarışıyorduk. Bütün inşaat sektörüne verilmiş bir emanetti. Bu projede emeği geçen binlerce arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

erman ılıcak altyapı projeleri Haberi

erman ılıcak altyapı projeleri

Dünyanın en büyük müteahhitleri arasında yer alan Rönesans, yeni hedefini altyapı projeleri olarak belirledi. Önemli bir tünel inşaat şirketini ortağı Avusturyalı altyapı şirketi Porr ile birlikte satın alan Rönesans, önümüzdeki dönemde daha önce uzak durduğu yerli ve yabancı kamu projelerine yönelecek. 

Rönenans Holding Yönetim Kurulu Başkam Erman Ilıcak, Şanlıurfa'da Piazza AVM'nin açılışından soma holdingin yeni hedefleriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: 


- Büyük altyapı işlerinde yeterliliklerimizi oluşturmak için satın almalara yöneliyoruz. 

İnorganik büyümeye açığız. Bu konuda Türkiye'de inşaat sektöründe bir ilke imza atarak uluslararası bir satın almayı gerçekleştirdik. Avusturyalı Alpine Bau şirketini Avusturya iflas masasından satın aldık. İsviçre'de toplam 6 milyar dolarlık Gotthard Tüneli'nde tünel açma işini yapan şirkettir. Yıllık cirosu 110 milyon euro civarında. Bu şirketi satın almamızdaki temel neden bu...