29 / 04 / 2024

Erman Ilıcak nereli

Erman Ilıcak nereli

Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10 uncu sırada yer alan Rönesans Holding’in kurucusu Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Erman Kendibaşına hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erman Kendinbaşına hangi görevlerde bulundu? Hangi alanda dünya şampiyonu oldu? Nereden mezun oldu? İşte Erman Kendibaşına ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Erman Ilıcak 'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde 2. sırada oldu!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Capital dergisinin her yıl düzenli olarak yayınladığı “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde 2. sırada oldu. 

Erman Ilıcak'tan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıklaması!

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili "Zamanla yarışıyorduk. Bütün inşaat sektörüne verilmiş bir emanetti. Bu projede emeği geçen binlerce arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Erman Ilıcak nereli Haberi

Erman Ilıcak nereli

Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak, 1967 yılı Malatya Darende’nin Hacıdevriş Mahallesi doğumlu. Avukat Bekir Ilıcak’ın oğlu olan Erman Ilıcak, 1969 yılında Ankara’ya yerleşti.


İlköğretim ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra 1990 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Erman Ilıcak, Rusya’da yaptığı projelerle bilinen Rönesans Holding’in kurucusu ve patronu.


Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10’uncu sırada yer alıyor. Amerika’da işletme masteri yapan Erman Ilıcak, TÜSİAD üyesi.


Çalışmaya 24 yaşında, Enka’da, şirketin Rusya operasyonlarında mühendis olarak başlayan Erman Ilıcak'ın sahibi olduğu; 1993 yılında çalışanlarından biri kendisi, birisi muhasebeci, birisi tercüman olmak üzere St. Petersburg’da evleri boyamak için kurduğu, 5 kişinin çalıştığı Rönesans Holding, bugün Rusya’nın en büyük ikinci yabancı müteahhitlik şirketi.


Rönesans İnşaat

"İnşaat, Rönesans Grubunun...