08 / 07 / 2024

Ermeni Mahallesi onarım

Ermeni Mahallesi onarım

Prof. Dr. Rauf Beyru, 18. ve 19. yüzyılın sonlarına kadar olan dönemde kentin yapısal durumu ile bu dönemde imar planlama açısından yaşanan değişimleri ve gelişmeleri anlattı.

Tarabya'da 137 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde 30 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 137 milyon TL'ye ihale ediyor.

Esenyurt'ta 6.4 milyon TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Esenyurt Hoşdere Mahallesi'nde bulunan bakım ve akaryakıt istasyonunu 15 yıl süreli yapım veya onarım karşılığı kiralama işini 6 milyon 436 bin 835 TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi bakım onarım işi ihalesi bugün!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap 1168 adet konut projesinde yer alan bazı blokların bakım onarım işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulaç Yapı Onarım İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kulaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih, Tahtakale Mahallesi'nde kuruldu.

Mardin'de altyapı onarım çalışmaları tam gaz!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU), Kızıltepe ilçesine bağlı Tozan Mahallesi’nde altyapı yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Adıyaman El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi onarım bekliyor!

Musalla Mahallesi’nde bulunan El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi, bakım ve onarım istiyor. El-Fakir Hacı Abuzer Baba Türbesi’nin bulunduğu ev görüntüsüyle görenleri hayrete düşürüyor.

Boğaziçi Köprüsü'nde bakım onarım çalışmaları başladı!

Boğaziçi Köprüsü'ndeki bakım onarım çalışmaları bugün başladı. Şimdilik elektrik panoları değiştiriliyor. Sonraki çalışmalarda Boğaz Köprüsü'nde 1 şerit gece saatlerinde trafiğe kapatılacak. Peki Boğaziçi Köprüsü'nde bakım çalışmaları ne kadar sürecek?

Gelibolu 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başladı!

Gelibolu Yarımadası'ndaki 57. Alay Şehitliği'nin kaidesinde onarım çalışmaları başlatıldı. Eceabat Kaymakamı Nurettin Dayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk olarak iskele kurulduktan sonra anıt etrafının ağlarla çevrildiğini söyledi.

Başiskele'de yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor. Başiskele ilçesinde yol bakım ve onarım çalışması kapsamında 33 kilometre yol yenilenecek. Bu yolların köylerdeki 20 kilometrelik bölümü beton yol uygulaması yapılacak.

Tekirdağ Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da yol onarım çalışmaları başladı. Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri tarafından ana yollarda ve ara sokaklarda bulunan çukurlar asfalt ile doldurularak onarım çalışması yapıldı...

Yalova Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için kaynak arayışı sürüyor!

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Termal'de bulunan ve bir süre önce kendilerine devredilen Rehabilitasyon Merkezi'nin onarımı için gereken paranın 1 milyon TL'lik bölümünün bulunduğunu söyledi...

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor...

Ermeni Mahallesi onarım Haberi

Ermeni Mahallesi onarım

Ahmet Piriştina Kent Arşivi ve Müzesi'ndeki Kent Söyleşileri'nin konuğu olan Prof. Dr. Rauf Beyru, 18. ve 19. yüzyılın sonlarına kadar olan dönemde kentin yapısal durumu ile bu dönemde imar planlama açısından yaşanan değişimleri ve gelişmeleri anlattı. İzmir'de yaşanan deprem ve yangın gibi afetlerin kent yapısına etkilerini aktaran Beyru, 1845 yılında yaşanan yangında büyük hasar gören Ermeni Mahallesinde felaketin ardından gerçekleştirilen onarımın İzmir'in planlı gelişmesinde bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Beyru, izleyenlere kitaplarını da imzadı.


İzmir 9 Eylül...